Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 64

Téma: počeštění facade 1.0

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Anawarr: Zkus to nainstalovat pres CAB z toho zipu.

    Lobo: Vynechani diakritiky neni zamer, to spise vypada, ze to tam chlapci v SBSH.net nejak zblbli.
    Na to Zkontrolovat se podivat, ono tam asi je v EN Check, coz je tak multivyznamove slovo, ze se to v danem kontextu neda zjistit, jak to prelozit. Tedy, tuto polozku prelozim jako Splneno...

    Diky. Priste ale prosim o screenshoty! Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    beecher, jj *.cab funguje s češtinou překlad je dobrý, jen tu diakritiku hlavně "č","ř" a "ě" ti angličtí mongolci nepochopili
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    u složitějších homescreenu, typu

    http://www.kolumbus.fi/anders.ruohio/sp/panorama.html

    s nepřepsalo tlačítko "calendar"

    screenshoty až v pondělí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Ahoj, dobrá práce. Návrh: místo výrazu "ukázat" bych použil "zobrazit"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Poslal jsem Toddovi novejsi verzi (prepsano "ukazat" na "zobrazit")...

    S tim Calendarem bohuzel nevim, ale v mych podkladech se nikde neprelozeny Calendar neobjevuje. Neni to spise problem v tom Homescreenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Prikladam aktualizovany build DLLka s cestinou pro Facade.
    Mela by tam byt snad uz v poradku diakritika.

    Dejte mi prosim vedet a hlavne prosim SCREENSHOTY!!!

    Instalace: Vypnete Facade z Homescreenu, prekopirujte dane DLL tam, kde je Facade nainstalovano a pak zase Facade na homescreenu zapnete.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    jinak, pokud to nekoho zajima, tak tahle verze, narozdil od oficialni na webu sbsh podporuje zobrazeni lokace schuzky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, to je taky nova beta verze Facade, ze, ktera by ven moc zatim jit nemela, ale jelikoz ja Smartphone nevlastnim, tak to holt musim dat sem, abyste mi to otestovali...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    mno, to ja vim, jen jsem chtel, aby pripadne vedeli dalsi, ktere sice cestina nezajima, ale funkce ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    to beecher: testuji to na MPX220. Čeština je v pořádku jen částečně. např v nastavení je "Výška prehledu""Zobrazit cástecne skryté linky" atd. Navíc čárky nad "a" a "e" jsou spíš tvaru apostrofu. Části textu nejsou vidět, ale to je asi malým displayem. Nevím pro jakou velikost je to určené. Hodil bych sem obrázky, ale snímačema pro PDA mi to nejde ? Navíc mám jednu připomínku k programu samému. Po kliknutí na jakoukoliv událost na Today v "Agendě" se mi otevře kalendář vždy na aktuálním datu a nikoliv na dané události ?!? Z PDA jsem zvyklý např z SPB Diary že se otevře daná událost. Nešlo by s tím něco udělat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tipatko obrazovek SmartSS

    No pocitam, ze by Facade mela reagovat na rozliseni daneho Smartphonu, takze pokud tam nekde neco precuhuje, tak budu muset zapracovat na tom, aby se ty texty vlezly hlavne na tech 172x220px (nebo co to je za rozliseni)...

    Jenze bez screensotu se tak muzu akorat dloubat v nose, ze. Jsem pocital s vetsi aktivitou testeru... ops:

    Pokud je chyba v programu s tim nic neudelam, musis se obratit na SBSH...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    To típátko zkusím, ale je to přímo do SP. Spíš by se hodilo něco na PC, něco jako getpdascreen. S tou připomínkou k programu: Vím že program neděláš, ale jak jsem vyrozuměl, komunikuješ s tvůrci a hlavně ovládáš angličtinu :-) To jsou dva základní předpoklady. Nasnímám obrazovky, ale spíš bych ti je poslal, ať s tím nezaplácáme tuhle diskuzi. Souhlas ? Jestli jo tak mi pošli SZ email.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Klidne to flakni sem, aspon se to pripadne nebude dublovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Tady jsou screeny. Snad se v tom vyznáš :-)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Citace Původně odesláno od beecher
    Jen tak pro info... Zvrhavam se na preklad Papyrusu...
    Tak to jsem rád, že se s tím nemusím dělat, nemám zrovna moc času. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SBSH facade 2.0
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:53
  2. Facade pro Smartphony
    Od hybo v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 18:17
  3. problem s Facade
    Od gonzales_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 10:37