Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 64

Téma: počeštění facade 1.0

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Tak jsem psal znovu na SBSH a počkáme jak se vyjádří. A nebo se Becherre vyjádři 100% ty, aby se to nedělalo zbytečně 2x. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Celkem jednoduche, bohuzel jsem se k tomu dokonceni z casovych duvodu nedostal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Fajn. A budeš to dodělávat nebo máme začít my? Nechci aby to byla zbytečná práce. Další možnost je ta, že nám poskytneš tu část co máš hotovou a budeš spoluautor.

    Jen se prosím vyjádři konkrétně.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dneska to dodelam a poslu preklad do SBSH.net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    no vidíte, jak je jednoduché se domluvit, i když jsme každý z jiného hnízda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Už jsem koukal na soubor s lokalizací. Mám jen malinké výhrady.

    Plánování (Schedule) - raději bych volil Agenda
    Spouštěč (Launcher) - určitě i tobě se to slovo zdá hrozné ale taky mne nic nenapadá, možná bych to nelokalizoval

    Možná bych ani nepřekládal slovo HOMESCREEN (myslím, že to je dobře zažité)

    To vše je jen můj názor, ale jinak dík za dobrou práci. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Spouštěč (Launcher) - určitě i tobě se to slovo zdá hrozné ale taky mne nic nenapadá, možná bych to nelokalizoval
    já si ho na homescreenu přepsal, jako "programy" a jsem spokojený.

    jen takový návrh
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Sorry chlapci, ale Aplikace mam radsi...

    Jinak jsem postnul upravenou verzi prekladu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jen tak pro info... Zvrhavam se na preklad Papyrusu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Super! Díky moc! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tady je beta verze Facade 1.02 s cestinou...
    Muzete to prosim nekdo zkusit a naflakat pak sem screenshoty, kde je neco spatne prelozeno, nekde se nevesel nejaky text diky prekladu atp.? Proste co je tam blbe... Dekuji.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    10x stazeno a zatim zadny problem? To se mi nechce verit... :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    tak mi to při instalaci přes *.exe nabízí pouze angličtinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Když na homescreenu kliknu na úkol, tak se mi zobrazí menu kde je jako třetí volba "Zkontrolovat". Lepší by tam bylo "Hotovo" nebo "Splněno", protože nejde o příkaz zkontrolovat, ale o zatrhnutí úkolu, že byl splněn.
    A chci se zeptat na vynechání diakritiky. To byl účel nebo to s diakritikou nejde?
    Jinak díky za super překlad!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SBSH facade 2.0
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 13:53
  2. Facade pro Smartphony
    Od hybo v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 17:17
  3. problem s Facade
    Od gonzales_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 09:37