Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zobrazení *.pdf a.doc v acer n311

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    1)mam problem s pdf, chtel bych je cist v PDA ale pismena jsou rozmazane a kdyz zazoomuju aby byly citelne tak zase musim posouvat cely obraz. Idealni by ylo aby se text zobrazoval podobne ostry a veliky jako ve wordu, poradite mi nejaky program nebo vychytavku jak to udelat?
    2)pri prevodu word files ve kterych jsou grafy mi zmizi grafy,jde to nejak eliminovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    1) Měl byste uvést, jaký program na PDF používáte, ale tipuju Acrobat readera 2. Ten VGA příliš dobře neumí, Z konkurence osobně vím snad jen o ClearVue PDF, které je placené, ale umí zobrazit PDF velké ostré, jak vyžadujete.
    2) Převod lze vypnout v ActiveSyncu, ale teď si nejsem jist, zdali se vůbec ve wordu na pda zobrazují.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    Ano, pouzivam acrobat reader...zkusil bych ten clearVue ale nejradsi bych nejaky freeware...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    super diky moc

    Snazte se omezit citovani posledniho prispevku. Je to v toku diskuze naprosto zbytecne. Diky. beecher
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    já to asi úplně nepochopil. Spouští se pak upravený soubor AcroRd32.exe.0409.mui ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, spousti se klasicky .exe, ale WM maji v sobe technologii, ktera tyto .mui soubory nacita zaroven a pak pouziva...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    jasné, nainstaloval jsem tweaks a automaticky rozpoznal vga a přidal soubor s 0405.mui (CZ verze) a zobrazuje se paradně. Nicméně s acrobatem to furt nejde ale to už si poradím sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    39

    Zkoušel jsem zmíněný postup a s Acrobatem verze 2.0 mi to prostě nefunguje.Možná někde dělám chybu uvítal bych přesný postup jak na to.Můžete mi někdo komu to funguje poradit co s tím?Předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od t.mister
    Zkoušel jsem zmíněný postup a s Acrobatem verze 2.0 mi to prostě nefunguje.Možná někde dělám chybu uvítal bych přesný postup jak na to.Můžete mi někdo komu to funguje poradit co s tím?Předem díky
    já jsem si nainstaloval program tweaks2k2 a ten potom umožňuje přizpůsobit programy displeji (nabídka vga force) - v podstatě přidává soubor *.mui. Potom se už vše zobrazuje správně. Trial verze je ale omezena pouze na tři použití.http://www.tweaks2k2.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. acer n311 usb myš
    Od okoun_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 15:18
  2. Acer n311 a GPS
    Od ch4t v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 16:01
  3. Stylus Acer N311
    Od Top_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 22:01
  4. Acer n311
    Od Richard Valko v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 11:42