Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 47

Téma: Velká recenze zařízení Qtek 9100 (kódové označení HTC Wizard)

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Presneji jsou to 2 oddelene procesory na jednom cipu... Jeden je ARM9 a ARM7. ARM9 je pro vlastni OS a ARM7 pro ovladani Radio casti. Nad timto procesorem (ARM7) bezi velmi malinkaty specialni real-time Unix, ktery poskytuje RIL rozhrani pro komunikaci s OS.

    Aneb OMAP 850 stranka od Texas Instruments.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od stary_pes
    A telefonicka cast sa neda vypnut, lebo to by sa vypol aj BT.
    Neda vypnout je trochu odvazne tvrzeni, prinejmensim pujde nastavit na SIM zadani PIN kodu, a po zapnuti telefonni castu jej nezadat (Cancel), ne?

    Jinak pretaktovani muzu osobne doporucit, ja jedu na 240 MHz stabilne a bez problemu (zatim asi 3 tydny), a je to konecne rozumny vykon pro aplikace, stiha full video, internetove radio pres WiFi na pozadi, hry, ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    kdyz si das letadlo tak se ti sice radija vypnou ale BT de zapnout i v tomto modu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Samozrejme ze jde zvlast vypnout tel. cast, jen ne standartnimi dodavanymi prostredky. Daji se na to sehnat utility, nekde je tu na to diskuze..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Na vypnutí tlf. části stačí kliknout na anténu v liště a pak v bublině na "zapnout režim v letadle"
    To není standartní dodávaný prostředek ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od neofelis
    PS: V diskuzích se řeší zrychlení přetaktováním, které prý opravdu pomáhá. Jaký má na to autor názor? Zkoušel jste to?
    Bola tu o tom diskusia
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=12725

    Osobne sa mi Vario velmi paci. Mal som ho dva tyzdne a velmi som s nim bol spokojny. Vario riesi kazdu moju poziadavku na PDA phone takze nemam
    preco cakat na vykonnejsie zariadenie. Ak sa za dva roky bude u nas predavat
    Hermes alebo vykonejsi klon Varia s nejakymi rozhodujucimi vylepseniami
    tak si ho potom jednoducho kupim, ale co by som robil dovtedy ked nic lepsie
    proste podla mna nieje okrem MDA Pro (HTC universal)?
    Pre mna je vykon CPU dostacujuci nie je vynikajuci, nie je limitujuci ale je dostacujuci. Zial momentalne som uz dva tyzdne bez neho lebo som ho reklamoval a neviem sa dockat kedy sa reklamacia vybavi.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od dehtak
    Na vypnutí tlf. části stačí kliknout na anténu v liště a pak v bublině na "zapnout režim v letadle"
    To není standartní dodávaný prostředek ?
    Ale poněkud jsi nepostřehl, o čem byla ta zmíňka původně. Totiž že při zapnutí flight mode se standardně vypne i bluetooth, které ovšem ten člověk s navigací potřebuje. Nicméně jak psali i ostatní, zapnout se dá pak samostatně, možností je víc, případně vůbec není potřeba flight mode.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    jedine, co me na variu (krome drobnych blesek) fakt stve moc, je prilis velka provazanost OS a radiove casti. Pred Variem jsem mel sonyericsson p910 a i kdyz se mi ho obcas nejakou aplikaci podarilo zabit tak, ze jsem mel jenom bily displej, totalne bez reakce na cokoli, tak pri prichozim hovoru telefon zazvonil defaultem (ne nastavenou mp3), okno s prijetim hovoru normal vyskocilo (bez zobrazeni jmena, protoze aplikace kontakty toho mela taky plne zuby), a hovor se dal normalne realisovat. Tohle variu chybi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To mas totiz tak... Symbian byl programovan primarne pro smartphony, kdezto WM Phone Edition/SmartPhone Edition vznikly genezi z jiz existujiciho OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Moje postřehy s Qtekem 9100 – telefon jen pro tolerantní, klidné technofyly… souhlasím s prakticky celou recenzí, jen bych přidal přetrvávající problémy s upadávající gumičkou na zadní straně telefonu, dále bych se přidal k problémům s kalibrací displeje (máme v rodině dva a jeden se kalibruje opravdu tak 5x denně), zoufalý je budík, který občas začne řvát až když se poprvé po probuzení dotknu telefonu. Zajímalo by mne, jak mohu dohrát ty updaty a kde je sehnat. Zlepšení stability windowsů bych uvítal. Jinak světová je klávesnice, to ano a kdyby Qtek fungoval jak má, tak by to byl naprosto fantastický telefon! Škoda…:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se stale rozkalibrovava, divim se, ze jeste neni na reklamaci... Tohle bych teda nevydrzel ani minutu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    1. Co říkáte na tuto nabídku,je dobrá? http://www.hshop.cz/detail.php?id=mda_qtek_vario&number=0
    2. tajky by mě zajímalo, kde se dá stáhnout nejnovější verze ROM?
    Boda
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Maj tam super nazev zarizeni
    Fotku Qteka, ale vzhledem k cene bych rek ze prodavaj Vario..

    Jinak, venuj par chvil k precteni existujicich diskuzi, kde se uz mnoho veci (jako teba nove ROM) davno resi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jenom dodatek jak psal Pavel, ze nelze pomoci IR ovladat nejakz domaci spotrebic. Neni to neschopnosti IR, ale pouzitzch programu, ktere IR Qteku zatim nepodporuji. Uz nejaky cas sleduji diskuzi na www.novii.tv, jelikoz tento program se mi jevi jako nejlepsi a zde uz plno uzivatelu ceka az tento program dosahne upgradu, ktery bude podporovat i Qteka.


    viz.
    Thank you for your inquiry.

    First of all, I'd like to say that we carefully read each post on this forum.

    Answering your question - we are planning to support this device in near future.

    The Novii Team
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od ameron
    Osobne sa mi Vario velmi paci. Mal som ho dva tyzdne a velmi som s nim bol spokojny. Vario riesi kazdu moju poziadavku na PDA phone takze nemam
    preco cakat na vykonnejsie zariadenie....
    No, vykonnejsi zarizeni ala Vario by melo byt snad jiz v pozdnim jaru. Ja to beru tak, ze me XDA II neni horsi nez toto zarizeni a i kdyz se mi rozbil slot na SD kartu vydrzim do Hermesu - holt nebudu pouzivat MS Route .-), ale vykon, vytunena ROM a celkove odladeni a stabilita XDA II mi vyhovuje natolik, ze chci opravdu! lepsi zarizeni nez XDA II. Apropose, fakt dobra recenze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 12:19
  2. Velká recenze zařízení E-TEN G500
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-09-2006, 00:42
  3. Velká recenze zařízení Acer n35
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 19:57
  4. Velká recenze zařízení Acer n10
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 18:54