Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: VARIO - Chybová hláška při odesílání SMS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Napíšu SMS, vyberu příjemce a tapnu na "Odeslat". V té chvíli se mi objeví chybová hláška z červeným křížkem a textem: "Jednoho nebo více příjemnců nelze rozpoznat, nebo je adresa neplatná. Chcete zprávu přesto odeslat?" ANO - NE. Zvolím ANO a zpráva v pohodě odejde (a je doručena).
    Formát telefonního čísla v políčku Komu: je "Danny <+420603911123>;".
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    díky za číslo na Danyho deůám si srandu tohle se dějě pokud se snažíš odeslat v emailovém klientu sms, napíše to tohleto bla bla s křížkem...ale pokud to dělá v sms tak zkus HR a samo nejdřív si udělej zálohu.. no a pak uvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    V jakém emailovém klientu ? Dám "Novém SMS" (ano, skutečně je to chyba v překladu, místo Nové, tak Novém - mám to namapováno na levou pod displejem) a zadávám to tam. Okno je nadepsáno "Zprávy SMS".
    HR reset jsem za dobu, co Vario mám (měsíc ?), dělal asi 3x a vždycky je to stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    hmmm tak reklamace, nebo zkusit přehrát rom na tu nejnovější co oficiálně vyšla u TM
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A to ti dela i kdyz normalne otevres Zpravy, vyberes SMS ucet, tam das novy a napises SMS a odesles?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Saman
    A to ti dela i kdyz normalne otevres Zpravy, vyberes SMS ucet, tam das novy a napises SMS a odesles?
    Přesně tak.
    A soft mám poslední, nemusím instalit ten nabídnutý T-Mobilem, páč ho tam už mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    tak zkus přeinstal uvidiš za zkoušku nic nedáš tohleto jsem si tak uvědomil ted že mi to dělá občas když se tváří že je na signálu ale přitom není tak mi to hodí tuhle hlášku:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    9

    Ta klávesa Novém SMS se dá jednoduše opravit )

    HKCU/Softrware/Microsoft/Today/keys/112 [Default: opravit Novém SMS na Nová SMS]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Nu vot ... to je tip :-)
    Hotovo. Díky.
    Nicméně výšezmíněný problém s chybovou hláškou to neřeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Je to nejaky podezrely..
    Psal jsi ze jsi delal 3xHR a porad stejny. Tozn, ze jsi si to zkusil tesne po HR, bez doinstalovani programu a synchronizace PIM?
    A co kdyz napises ciste jen cislo (nevyberes nabidnuty kontakt)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Saman
    Je to nejaky podezrely..
    Psal jsi ze jsi delal 3xHR a porad stejny. Tozn, ze jsi si to zkusil tesne po HR, bez doinstalovani programu a synchronizace PIM?
    A co kdyz napises ciste jen cislo (nevyberes nabidnuty kontakt)?
    Čisté číslo ? Zkoušel. To samé :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nejlepsi by bylo, kdyby jsi sem dal screenshoty kde je videt kazdy krok co delas, vcetne nasledne chybobe hlasky :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    hraje tam v tom cisle roli ten strednik, ktery uvadis na uvodni strance? Jelikoz ja kdyz vyberu nekoho z kontaktu tak tam nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Ten středník by neměl dělat problémy jelikož je to standartní věc Wm rovnou počítají s tím že bude více přijemců...je to stejné jako ve stolním Outlooku
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Krevety
    hraje tam v tom cisle roli ten strednik, ktery uvadis na uvodni strance? Jelikoz ja kdyz vyberu nekoho z kontaktu tak tam nemam...
    Nehraje. Pokud tam dam 603603603, tak to provede znovu. Čím nejlépe dělat screenshoty ? Nějakej malej jednoúčelovej softík ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chybová hláška
    Od mattycz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 10:45
  2. Chybová hláška na WM 5 Timewizard
    Od Motka_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 14:03