Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS

  1. #1
    moucha_ce4you
    Guest

    Jak je to teda s GPS na tomto PDA, jde to nebo ne?? Napište prosím někdo kdo ho má s GPS. Jestli se to seká a tak.... Docela bych ho chtěl, ale visim jenom na tomhle. Please. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    MDA Vario + i-Tec BT-339 + TomTom Navigator stoprocentne a bez problemu funguje, tot ma osobni zkusenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Ve stejné konfiguraci jsem měl trochu poblém spojit ve WM5 na Variu GPS BT modul BT339, ale po tomto jediném problémku, chodí TOMTOM naprosto bez problémů a to jak na 185MHz, tak i na mé nyní standartní frekvenci 252 MHz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pripojeni BT GPS je zcela bezproblemove, jen oproti jinym stackum se odchozi port nevytvori automaticky, ale je treba po vyhledani a sparovani GPSky kliknout rucne na dalsi strane manageru "vytvorit odchozi port"...v tom je cely drobny hacek instalace BT-GPS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    S GPS problem neni. Problem je s vykonem procesoru. Na 624MHz procesoru nepoznate chyby programatoru, ty poznate na 195MHz. TomTom je spicka, ostatni programy, co jsem testoval, uz preci jen mensi nebo i vetsi problemy maji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Mám Vario s GPS BT iTech typ z hlavy nevím. Jak někdo říkal trochu komplikovanější spárování, nutno přidělit ručně port. JInak s Navigonem super jen někdy malinko zaváhání a zpoždění, PocketKim úplně na raka, ale to spíš tím SW nwž PDA, takže spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    zdravim, čtu tady o tom že kombinace Qtek 9100 + TomTom + BT-339 bez problemů funguje, ale uniklo mi v čem je teda ten fígl, protože mě to stále nefunguje. Odchozí port zapnut. TomTom hlásí že GPS zařízení schází a ještě ke všemu píše že jsem v "režimu letadlo" - s tim jsem se ještě nesetkal... Ale o tom že komunikace s GPS probíhá mě přesvědčila utilita TomTom GPS, kde oproti hlavní aplikaci je navíc v nastavení portu možnost "bluetooth GPS".
    Můžete mi někdo poradit v čem je to řešení... díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Kombinace Qtek9100 a BT 339 není žádný problém. Stačí spárovat GPS a elefon v bluetooth settings, na záložce COM Ports přidat nový odchozí port (New Outgoing Port), dát ho třeba na COM6. v Tom Tom navigátoru volby: Změnit předvolby - Zobrazt stav GPS - konfigurovat - vybrat Ostatní GPS, tam zvolit COM6. a musí to fungovat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od moucha
    Jak je to teda s GPS na tomto PDA, jde to nebo ne?? Napište prosím někdo kdo ho má s GPS. Jestli se to seká a tak.... Docela bych ho chtěl, ale visim jenom na tomhle. Please. Díky
    Po tří měsíčním používání mohu říct, ano chodí a dá se říct i bez púroblémů, ale doporučuji mít ukončené všechny další aplikace a dát si dostatek času s naběhnutím a to jak u PocktKim tak i Navigonu. I když tam je to daleko lepší. TOMTOM 5 jsem zatím neměl možnost otestovat. Ale potřeboval bych ho jako sůl. Nemáte někdo??? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Jirka_j
    Kombinace Qtek9100 a BT 339 není žádný problém. Stačí spárovat GPS a elefon v bluetooth settings, na záložce COM Ports přidat nový odchozí port (New Outgoing Port), dát ho třeba na COM6. v Tom Tom navigátoru volby: Změnit předvolby - Zobrazt stav GPS - konfigurovat - vybrat Ostatní GPS, tam zvolit COM6. a musí to fungovat )
    No to je ten problem... nefunguje... uz jsem bezradnej, vsechno xkrat preinstalovany a nic. porad stejny, tomtom nezdetekuje GPS na zadnem portu a hlasí se jako že je v režimu letadlo..., prestoze jina GPS utilita se chytne bez problemu... Jediny co jsem jeste nezkusil je master reset... ale je tam hromada dat, tak se mi do toho nechce...

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jak mate nastaveno Start->Settings->System->GPS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    zkousel sem taky BT GPS s tomtomem a nepovedlo se mi to zprovoznit, nastavil sem porty odchozi i prichozi, ale v menu tomtomu nemam na vyber com 6
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A jaké porty tam máš na výběr?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    COM 0 2 3 9 , IR, serial
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od beecher
    Jak mate nastaveno Start->Settings->System->GPS?
    ...no takovou volbu tam nemam, predpokladal jsem, že tahle volba je jen u PDA s integrovanou GPS, znam to z FSC Loox N520. Ja mam v tomto miste sice programek s nazvem GPS, ale to je uz posledne zminovana TomTom GPS utilita, na které lze overit funkcnost GPS... tam je nastaveno zarizeni Sirf BT a port BT GPS... s tim se to rozbehne, ale po spusteni TomToma je opet mrtvo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. BT Headset pro MDA Vario(Qtek 9100)
    Od aegisrtcw v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 09:08
  3. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  4. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  5. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19