Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: MDA VARIO, QTEK 9100 a GPS

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Krevety
    COM 0 2 3 9 , IR, serial
    vypadá to že sme na tom stejně, když nastavuju v TT GPS na jiná NMEA tak dostanu stejný porty, a jedině v režimu ostatní BT se objeví COM6 a 7 ale stejně nefungují...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od markuson
    ...no takovou volbu tam nemam, predpokladal jsem, že tahle volba je jen u PDA s integrovanou GPS..
    systém wm05 přeci GPS podporuje, je to jen třeba povolit v registrech, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    jj, na to sem nasel nejaky navod, ale po zmene v registrech a restartu se nic nestalo, zadna nova volba se neobjevila
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    HKEY_LOCAL_MASCHINE\ControlPanel\GPS Settings
    Add a DWORD called "Group" and give it the value of "2"
    ... je možné, že to funguje jen ve WWE ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    V tom klici v registru je jeste potreba smazat hodnotu Redirect, pripadne Hide..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od markuson
    jj, na to sem nasel nejaky navod, ale po zmene v registrech a restartu se nic nestalo, zadna nova volba se neobjevila
    .. tak na TMO ROM 1.6.2.3 to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    tak sem mel jalovy ruce, v tom registru jsem mel spatnou hodnotu, uz tam mam tu volbu GPS, ted by se mi hodil ten postup na nastaveni portu, na prvni pokus se mi to nepovedlo... diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od vario
    HKEY_LOCAL_MASCHINE\ControlPanel\GPS Settings
    Add a DWORD called "Group" and give it the value of "2"
    ... je možné, že to funguje jen ve WWE ROM
    mam WWE a ta hodnota tam je

    Citace Původně odesláno od Saman
    V tom klici v registru je jeste potreba smazat hodnotu Redirect, pripadne Hide..
    redirect tam mam taky, takze smazat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jo, smazat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    hm tak se me tam po resetu vzdycky vytvori znova :
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od Krevety
    hm tak se me tam po resetu vzdycky vytvori znova :
    ..ač vlastně dodnes nevím proč, už vím, že některý úpravy registrů potřebují víc než jen OK a ukončit Regedit a SR
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    takže po velkém úsilí konstatuji úspěch... TT funguje a to překvapivě dobře, rychle a bez problémů. Příchozí hovory to nebrzdí, jsem zatím maximálně spokojený... jo a co vlastně pomohlo? Master reset a nová instalace všeho a potvrzuji, že po dokončení instalace stačí jen napárovat BT GPS, nastavit odchozi port na COM6, naistalovat TT, spustit a nastavit GPS v TT na "jiná BT GPS" na COM6... hned to frčelo... dík všem za odpovědi na mé zbytečné otázky...
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. QTEK 9100 (MDA VARIO)
    Od Clayderman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 11:00
  2. BT Headset pro MDA Vario(Qtek 9100)
    Od aegisrtcw v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-02-2007, 09:08
  3. Qtek 9100 vs. MDA Vario
    Od hustej v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 00:53
  4. QTEK 9100 ROM > MDA Vario ROM
    Od Roman.34 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 13:34
  5. MDA Vario/Qtek 9100 a GPS
    Od Jirka K._ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 21:19