Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 31 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tato diskuze navazuje na předchozí diskuze Nové Acery - N310 a N311 - poprvé s VGA a Velká recenze zařízení Acer n300.

    Problémy řešte zde, stejně jako se zde podělte o svoje zkušenosti nebo fígle, na které jste přišli vy sami nebo jste někde vygooglili na netu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    15

    Mám problém s budíkem. I když nemám přednastavené časy označené zatržítkem přesto dochází k aktivaci budíku. Má také někdo podobný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Nahodou se mi podarilo objevit takovouto vec:

    Kdyz podrzim stlaceny joystick a podrzim stylus v horni liste, tak po pusteni stylusu se objevi okno "Internal Use Spy" s nejakymi internimi informacemi o aktualnim okne.

    Je to normalni vlastnost anebo tam jen zapomneli odstranit nejake debug pomucky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Standardni vlastnost... Nevim, jestli to bylo uz i ve starsich WM, ale na WM5 v mym Dellu to je taky. O tom se nekde psalo (jako spise takove easter eggs ve WM), ale kde? ops:
    Dalsi je, ze kdyz stisknete joystick a podrzite stylus na hodinach, tak se objevi nabidka a tam Run, coz je neco podobneho jako Start->Run v klasickych Windows...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Obě možnosti jdou i ve WM2003SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    čau,
    já mám potíž s MAPAma (Smartmaps - klasický a i navigátor) - ty klasický mi na n50 valili bez potíží, ale na n311 tam nemůžu dát nabídku na hledání, hned to sekne program.. a navigator mi mapu pro jistotu ani nenačte..

    další potíž kterou řeším je zálohování - BACKUP.. zkoušel jsem stripe backup a ten se kouše, jinak ten klasickej co je součástí SW mi PIM udělá bez potíží, ale VŠE (velkej soubor) se zastaví na 11% s hláškou, že to přerušil uživatel, což není pravdou.. zkusil jsem restart a pak to valilo do 30% a zase..

    Jinak co se týče třebas eBooků, tak doporučuji HaaliReader - jako jedinej mi šel s českou diakritikou.. na videa používám TCPMP (komprimuji přes smartmovie i s titulkama).. a na přepínání mezi aplikacema používám Magic Button.. a na MP3 od MBro TodayPlayer - zde ještě maličkost k tapetám.. ty pro QVGA nezvládají zobrazovat například TodayPlayer, usíte mít tapetku pro VGA..

    Co se týče Bluetooth, tak se mi stává celkem pravidelně, že se mi nechce spustit, hlásí to chybu nedostatečné paměti a nemožnosti spustit rádia.. píší o HardResetu, ale pomáhá SoftReset.. pak vše běží jak má..

    lišta dole.. jsem pořád v domění, že jde přenastavit.. ve WM2003SE (n50 p) tam bylo NOVÝ, tady je Kalendář a Kontakty, což mi je na nic.. ale nevím čím to přenastavit..

    Doporučuji Total Commander.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Smartmapy - musi byt aktualizovano na nejnovejsi verzi 2.6.x, u starsich je problem s kompatibilitou s WM5

    Sprite Backup - nutna verze kompatibilni s WM5, oznacena jako Sprite Backup 5.0

    Dolni lista - diskuze zde, jinak existuje programek, ktery je mozne namapovat jako jednu z techto soft-keys a ktery vyvolava podobne New menu jako u WM nizsich 5.0
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    41

    Zajímavé, standardní backup z WM5 mi jde bez problému. Nemůže být problém v kartě? Také se tam myslím píše, že před backupem je potřeba ukončit všechny aplikace. Asi ne vše co chodilo na starších verzích chodí i na WM5. S tím BT se mi to stalo jen jednou a také pomohl SR. Total Commander :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Stranka kde najdete softik ktery umi zobrazit kursor napr. mysi. (nekdo to tu shanel). Dale sem nekde cetl ze je mozne opatchovat gwes.exe aby zobrazoval kurzor take.

    http://www.deje.gmxhome.de/software.html

    Jelikoz nyni nemam zadne pda tak sem to nemohl odzkouset a je dost pravdepodobne ze nebude chodit na wm5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Saico
    Zajímavé, standardní backup z WM5 mi jde bez problému. Nemůže být problém v kartě? Také se tam myslím píše, že před backupem je potřeba ukončit všechny aplikace.
    mno ukončil jsem vše, potažmo po resetu nebylo co.. nebo žeby se musela i lokalizace CZ ukončit? Karta by měla být v pohodě, Pocket mechanics ji vyhodnotil bezproblémově.. a ještě dotaz, dělal jste celou zálohu a nebo jen PIM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Nezna nekdo naopak metodu ja si zazalohovat aktualni obraz ROMky v PDA? Po kabelu a se spravnym softikem to asi nebude problem ale kdyby to slo jako update na SD to by byla frajerina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Daw
    a ještě dotaz, dělal jste celou zálohu a nebo jen PIM?
    Dělám vždy kompletní zálohu každý den a ani jednou se nevyskytl problém. PIM možná jednou, také bez problému. Aplikace nevypínám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    hmmm.. tak já teda ne.. ale aspoň někdo je větší šťastlivec.. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    41

    Zkus zálohu na jinou kartu, pokud máš možnost. Nebo přes USB na disk nebo flashku. Při záloze to vypisuje soubory, nezatuhne to vždy na jednom konkrétním souboru? Jak velká je ta záloha? Moje má asi 25MB...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Tak jsem zkusil dat na n311 ochrannou folii. Primo pro tento typ jsem nikde neobjevil, tak jsem zkusil folii urcenou pro MyPal A730. Rozmerove sedi, myslim, dosti dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 31 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04