Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 31 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    A dal si potom ako si to zmenil softreset? Lebo účinné to je ževraj až potom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Diky za odpoved ohledne WM5 vs. Win98SE - absolutne nepotesila :no:
    Asi to je posledni kapka, abych uz konecne opustil Win98SE a presel na XP. Bohuzel obcas pouzivam jeden program, ktery pod Win2000 ci XP nechodi, proto se prechodu na XP tak branim :
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    81

    OT: A nefungoval by ten program pri zapnuti v kompatibilniho modu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Pridám aj nejaké moje postrehy:
    a, chodí niekomu n311 s USB kľúčenkami s FAT32? ( lebo mne nie)
    b, chodí niekomu s USB CD/DVD mechanikou? môj síce vidí, čo je na CD, ale nevie ani otvoriť ani skopírovať súbory z CD ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    158

    Mě přes usb jede cd mechanika i hdd bez problémů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    Pls neresi sekani filmu ten novej firmware?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    sekani filmu vyresis jinym procesorem, jinym PDA nebo jejich promitanim v nizsi kvalite, postup jsem tu psal (TCMP Options/Video/Quality/Low).

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    sekani filmu vyresis jinym procesorem, jinym PDA nebo jejich promitanim v nizsi kvalite, postup jsem tu psal (TCMP Options/Video/Quality/Low).
    No ja to PDA nevlastnim ale rozhoduju se mézi nim a acerem n50 premium(vic se mi zamlouvam n311 ale kdyz se seka ve filmech: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    ok, tohle je spis do diskuse o filmech - myslim, ze kdyz video zkonvertujes do nejakeho smysluplneho rozliseni ( ne 640x480, coz je btw rozliseni klasicke televize, na kterou se divas i pri uhlopricce 70 cm), muzes acer n311 v pohode pouzivat i pro divani filmu.

    EDIT:
    Mam dotaz na dalsi uzivatele - jak ten Acer vlastne vypinate? ja tim vypinacim tlacitkem a pak to jeste zajistim tim zajistovacim tlacitkem, ale i presto se mi semtam stane, ze ho vytahnu z pytlicku a ma -10% az -20% puvodni urovne baterie ... nevite, cim to muze byt? stava se to jen semtam ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Ja to vypinam stejnym zpusobem. Nekdy se mi ale stane, ze to zablokovani zapomenu udelat a pak dojde aktivaci v pouzdre a vybiji se zbytecne.

    Co se tyka filmu, tak kdyz to upravim pocketdivxencoderem do 320x240, tak to pak n311 stiha prehravat uplne vpohode ve fullscreen a je to i ve slusne kvalite. Pri nejake akcnejsi scene se to obcas trhne, ale neni to moc.
    Kdyz jsem zkusil nastavit v tcpmp kvalitu nizsi nez normal, tak to vypada IMHO hnusne a nezda se mi to plynulejsi - spis naopak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    Mam dotaz na dalsi uzivatele - jak ten Acer vlastne vypinate? ja tim vypinacim tlacitkem a pak to jeste zajistim tim zajistovacim tlacitkem, ale i presto se mi semtam stane, ze ho vytahnu z pytlicku a ma -10% az -20% puvodni urovne baterie ... nevite, cim to muze byt? stava se to jen semtam ...
    To, ze vypnes pda jeste neznamena, ze ti nezere zadnou stavu..neco si vzdycky bere udrzovani ramky..i kdyz mas WM5..staci si jen uvedomit, ze kdyz zapinate PDA, tak vam nic nenabiha, ale rovnou naskoci obrazovka ve stavu, v jakem byla pred vypnutim.. Prirovnal bych to k rezimu hybernate na normalnim PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    upresnuji, ze jde o 10-20% v ramci hodin, tzn. ze je PDA ve stejnem stavu, jako zapnute ... rezie neberu v uvahu, tam to podle me muze delat maximalne 5-10% za den, priklad: jdu do prace a ma 30%, za 40 minut ho vytahnu z pytliku (tmava obrazovka, zajisteny) a ma 22%

    na mem predchozim PDA k tomu nedochazelo, proto mi vrta hlavou, jak je to mozne ...

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    cim dalej tym viacej som presvedceny, ze n311 nebola dobra volba. Design je super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    stara_mama: Nechcete trochu rozvest, kvuli cemu si to myslite?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    no, podle mne to neni tak spatna volba, ale nektere veci jsou prapodivne. mezi dalsimi novinkami je, ze prakticky na cistem systemu mi nesly spustit kontakty, proste se nic nedelo. pomohl az SR... Tak si tak rikam, co prestane fungovat dalsiho
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 31 PrvníPrvní ... 2345614 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04