Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 30 z 31 PrvníPrvní ... 2028293031 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 436 až 450 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #436
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    To Tom.Lizner:
    Zdar. Máš už tu 214ku doma ? Jestli jo, nevyzkoušel bys prosím ozVGA a USB host ?
    Chci do ní jít taky, USB host bych oželel, ale mít VGA stroj a nejet na VGA bych nedal..

    Potřebuju to vědět, abych se mohl rozhodnout mezi tím IPAQem a druhou variantou (nová baterie pro n311+ 16GB flashdisk).

    Jinak pro ostatní, ROM jsem menil jenom jednou a to z původní koupené v přístroji na verzi 1.00.15 na které běžím doposud a za celou dobu
    co ho mam jsem neměl víc než tak 3-4 hardresety. Po poslednim jsem přestal stahovat nové a "skvělé" nové verze programů, používám stále ty osvědčené a nikdy se mi nestalo, že by něco nefungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #437
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, zatim jeste nemam, v utery by mi ji meli privezt. Jinak tady http://www.palmserver.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=1756 je slusna recenze

    edit: uz ten iPAQ mam a pak to tedy mozna zkusim, ale to uz patri do jine diskuze - http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25169
    Jinak velikosti je to fakt ohromnej rozdil, zatimco n300 bylo jedno z nejmensich pda, ten ipaq vypada jako jedno z nejvetsich, vazne macek!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #438
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj vsichni, stal se mi mensi pruser a potreboval bych poradit, pokud si s tim budete nekdo vedet rady. Nez jsem dal svoji n311 pryc, zazalohoval jsem si kontakty a kalendar tim acerovksym zalohovacim programem do souboru s priponou .abk (acer backup). Jenze nepouzivam outlook, tudiz jedina zaloha je ten soubor. A prusvih je, ze ted do noveho pda nemam jak naimportovat ty data z toho .abk Vedel byste mi nekdo poradit, co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #439
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Obavam se ze jedine si pucit u znamyho Acera a po restore to opet bekapnout PimBackupem (pro paranoika jeste ne v binary modu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #440
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Shotek: Hm, dik, toho jsem se bal... No kazdopadne pokud byste se nekdo chystal na hardreset vasi n300, myslite, ze byste mi mohli "odblokovat" moji zalohu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #441
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    hoj hele tetka mi muj acer dělá mový potíže
    poslouchám hudbu nebo píšu na klávesnicy,bebo jedu v aute s Gps a hnu pod nejakej blbej uhel tak se se jakoby vypne a ukončíse najednou všechnu programy a musim zmáčknou boční tlačítko a zase všechno pozapínat a už me to nebaví neníte nekdo co s tím ?

    beru všechno krom rady dej to do servisu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #442
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to jako ze s nim proste nejak hnes a krach? He, to vypada na hw chybu, mozna nekde nejaky nedrzici kablik k pameti, ktery pod urcitym uhlem ztrati kontakt a zpusobi to.
    Nechces radu typu dej to do servisu? Hm. Co to zkusit polozit na koleje? Sorry, to ti asi moc nepomuze Ale fakt bud servis, nebo koleje (v pripade servisu acer budes rad, jesli ti to nakonec nevyjde nastejno )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #443
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Než dlouze laborovat, zda to nědělá nějaká aplikace (ale osobně bych to také tipnul na nějaký hw problém), udělej HR a vyzkoušej na prázdném PDA (s defaltními aplikacemi). Pokud bude i pak, tak opravdu nezbyde, než to dát do servisu nebo pokud je to po záruce a oprava by byla drahá, tak prodat na součástky (hlavně displej).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #444
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    ale co je nejvíc divný když ho mám zaplý tak se nic nedeje i když s ním třepu a když zapnu nejakou aplikaci tak stačí nahnou a kick
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #445
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    54

    Ještě vyzkoušej, jestli to dělá i při připojeném externím napájení, alespoň se eliminuje chyba v tom pofiderním vypínači pod krytem baterky. Pokud to bude stejné, taky bych vyzkoušel, ještě před tím vlakem, hard reset a potrápit to bez instalování jakéhokoli software, jen s tím, co tam je po resetu.
    I.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #446
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    koupil jsem si pda z bazaru vse behalo jak melo pak jsem si snim hral a najednou jsem si ho nejak zablokoval,tak jsem dosel do pc servisu kde mi poradili restartovat ze se pda vrati do tovarniho nastaveni.ale uz po druhem dnu po zapnuti se objevi napis acer n300 handheld a pote bila displej s obrysem pda na stredu a to je vse co se deje.prosim o pomot.dekuji edis23


    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #447
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    teoreticky melo jit o tzv. "bilou smrt" - nahrat na SD kartu nejnovejsi ROM a provest flash, odkazy na ROM i postup jsou urcite v tomto foru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #448
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    jo to sem si taky hrál a stalo se mi to samý stačí to přeinstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #449
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    ahoj panove, jaka existuje nejnovejsi ROM na n300? nemusi byt ofiko, klidne nejaka ruska verze, jde mi o rychlost a stabilitu. PDA pouzivam jako zavadec TomToma a obcas mam problem, ze TomTom nahlasi malo pameti a spadne, coz nechapu... Ale i kdyby se updatem tento problem nevyresil, rad bych nejakou novejsi ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #450
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    Acer n 311 :
    poradil by mi někdo,kde sehnat nebo koupit kryt na baterii?
    Prostě jsem jej ztratil.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 30 z 31 PrvníPrvní ... 2028293031 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04