Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 31 PrvníPrvní ... 111920212223 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 451

Téma: Acer n310 / n311 - rady, tipy, triky, problémy, FAQ

  1. #301
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    hmm, to vypadá vcelku dost dobře. Hlavně našlapané fcema...
    mrkni na tohle, take slušná mašinka:

    http://palmare.idnes.cz/HardwarePDA/vaio_ux060517.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    už je to v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    Ahoj
    mam Acera N310 mam ho od vánoc včera sem udelal hard reset ( nahrál tam přehrávač a nejakej ten film ) chvilku na to sem ho vybil tak jsme ho dal nabíjet
    asi po 3 hodinách zničeho nic ActiveSync v kompu ztratil spojení a muj Acer byl vyplel
    a nešem zapnou
    ( nabíjel jsmem to jenom přez usb ) tak sem to vytáhl z usb a dal do nabíječky naběhnul a mam tam tetka furt bílou obrazovku a vubec nevim co stím
    a nabehme mi jenom když ho dám do nabíječky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když je baterie úplně prázdná, musíš nabíjet nabíječkou-ne přes USB. Nech to nabít a pak udělej hard reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    co to udělá ksy tam nahraju Rom uprage

    hele a jak se to dlouho nabíjí přez nabíječku díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    mam to nabité ale nejde mi provést hard reset
    mačkám ( domeček obálku a stačítko na seset ) když to znáčknu tak se rozsvítí ta modrá dioda v levo nahoře PDA zhasne a obet naskočí bílá obrazovka
    a jestě když zmáčknu jenom tlačítko pro reset tak se nic nestane
    takže ten hard reset mačkám dobře

    když tam dám kartu tam ni to hodí kdyš se načítá ta bíla obrazovka že mužu neco s tý karty nahrát
    není neco ke stáhnutí třeba neco jako HR nebo tak nejak
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    33

    skončil v servisu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    Citace Původně odesláno od Mr.Boban
    skončil v servisu
    vychodisko z teto situace bylo nahrat na SD kartu novou ROM a tu pak nabootovat do PDA. Linky uz tu byly hodnekrat. Jestli ne v teto konferenci, tak urcite v obecne pro Acer N311.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    Koupil jsem si n311 a k tomu 4GB SanDisc SD kartu, ale jak ji nacpu do pdacka, tak ji nevidim a ani system ji nedetekuje. Dokonce ani v notebooku se na ni nedostanu. Defaultne je na FAT 32. Az kdyz mi ji kamos ve Vistach naformatoval na FAT 16, tak se na ni dostanu, pouze prez usb ctecku. Jsou nejake problemy s tak velkym SDeckem na n311 ? Pripadne jakou jinou 4GB sd kartu doporucujete ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    4GB na fat16? no potes
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Viz muj podpis, obe karty formatovany na FAT16, na obou Acerech mi fungovali jak 512K, tak 1G i 4G. Tu 4-ku videli i kdyz byla formatovana FAT32, ale strasne pomalu s ni pracovali, predpokladam ze jim vadila velikost FAT tabulky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od necry
    4GB na fat16? no potes
    Na FAT 32 se prave vubec nechytala. Jenom u toho kamose s Vistama a to jenom prez ctecku, ktera je v notebooku a prez usb ctecku ne. A nejlepsi na tom je ze ten kamos ma uplne stejny notebook jak ja jenom ma na nich visty a mu to precetlo a mi ne. Tak jsem ji dal reklamovat a doufam ze dalsi kus bude lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    Nevite nekdo jak naimportovat do n311 certifikaty s priponou .cer a .crt ? Cer to pozna, ale napise ze k certifikatu nelze zikat pristup
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tohle jsem taky resil, kdyz jsem potreboval naimportovat certifikat kvuli pristupu na inet ve skole. Nepovoli ti to ho naimportovat kvuli zabezpeceni, mam tu navod, jak na to, ale mam ho ve jpegu, takze jestli nhodis mail, tak ti ho poslu

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    Dik za radu, ale bohuzel to nepomohlo. Nastavil jsem to podle navodu a i restartoval. Ale porad to nejde :-(

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 31 PrvníPrvní ... 111920212223 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 17:07
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04