Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 18 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 256

Téma: Acer n300 (n310, n311) - zatuhnutie, nenabehne ani po hard resete

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    Zakladam novu diskusiu nech nie sme OT v komentaroch k recenzii ku n300.

    Mozme tu riesit sposoby akym ludia skusali n300 "ozivit", podmienky pri ktorych zatuhlo, skusenosti s reklamaciou / vyjadrenia technikov aceru...

    Problem:
    - n300 (n311) ostane pri starte zamrznute na obrazku s PDA, nepomaha ani hard reset / mrtve po hard resete, nereaguje, white screen of death

    Dovod:
    - Problem reportuju ludia s verziou ROMu 1.00.08, bootloader v0.98
    - Presny dovod a podmienky pri ktorych mrzne su nezname

    Riesenie:
    - problem riesi upgradnutie verzie ROM (na 1.00.15)
    - Updatnutie nie je trivialna zalezitost, ale pan Koza napisal skvely podrobny navod ako na to: Navod pre update ROMu
    - UPDATE SA UZ DA STIAHNUT na oficialnom FTP aceru pre europu - tahajte Acer_n300_SD_ROM_WWE_1_00_15.zip (WWE = World Wide English) - Pri update postupujte podla navodu pana Kozu !!!

    Tuto spravu skusim priebezne editovat, keby sa nasli nove info. (Zda sa ze problem je uspesne vyrieseny, dakujeme vsetkym angazovanym )

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    Mne sa to zatial nastastie nestalo, ale pocitam ze to moze byt otazka casu...

    skusal niekto s tymto problemom postup ktory pise meiker10 / 12 of February of 2006, 17:30 na
    todoPocketPC fore ?

    z toho ako to chapem by to malo byt priblizne takto:

    - po vytuhnuti a nenabiehani zapnut HOLD
    - vybrat memory kartu
    - vybrat baterku (dvierka zavriet naspat)
    - odpojit vsetky dalsie veci
    - nechat chvilu v klude
    - zapojit na zdroj (bez baterky - koliska/kabel)
    - odblokovat hold
    - stlacit (a drzat?) ON button, kym sa nezacne startovat
    - mal by nastartovat (? !)
    - start > settings > system > memory > running programs > zrusit vsetko co bezi
    - znova HOLD
    - vybrat z kolisky / napajania
    - vlozit baterku
    - spustit

    Celkom procedura, za pokus to podla mna stoji. Mne zatuhol prvy den, nenabiehal ani po viacerych HR alebo vybratiach baterky. Nepamatam si presne co som robil, skusal som vselico, aj ho zapinat v koliske (bez baterky nie), a nakoniec sa rozbehol. Neviem ale ci som mal rovnaky problem, alebo to bolo nieco ine.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Ahojte,

    tak jsem zakoupil n311 a tím pádem se připravil o předchozího mazlíka n50 premium..

    Moje dojmy hned ze začátku nebudu komentovat, nic moc jednoduše.. postupně se to lepšilo.. co jsem chtěl nastavit, jsem musel nastavovat pracně narozdíl od n50.. nyní zápasím s BackUpem.. což byla věc, kterou jsem na n50 neřešil (tam nastavení netrvalo tak dlouho).. taky zápasím s mapama.. buďto nefungují vůbec, nebo se dají jen prohlížet, kdepak na nich hledat.. další co mne točí je neustálá potřeba malého resetu.. například se chci připojit přes Bluetooth na klávesnici a nahlásí to, že to nemá dostatečnou paměť na rádia a pomůže jen hard reset?!?! naštěstí stačí ten soft, ale i tak je to vopruz.. jediná výhoda, kterou zatím vítám, je možnost více otevřených souborů excellu.. to mi na n50 nešlo ani omylem.. tady to kupodivu 9 z 10ti pokusů příjme a můžu tak kopírovat mezi soubory co chci.. myslím si, že spousta prográmků je na QVGA displej a díky tomu, že tento mazlík má VGA, tak spousta SW nechodí jak má.. bohužel.. jinak ty filmy na tom nejsou zas taková hrůza.. grafiku to sice moc nestíhá, ale na ebooky a wordovský dokumenty je radost se dívat.. rozlišení jedna báseň.. a ještě maličkost ke kolíbce - konektor na napájení chtěl lepší upevnění, pokud s kolíbkou hejbu, tak napájení vypadává (ale to už bohužel znám z n50 premium)..

    mno jestli někdo hodíte radu jak na mapy a co s tím zálohováním, tak budu rád.. stejně jako za toto fórum.. dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    viz ten postup: me to nejede, jen pokud vytahnu baterii a dam do stojanku, zarizeni okamzite nabootuje bez ohledu na to, zda je HOLD v zapnutem nebo vypnutem stavu ...

    Treba bude nekdo uspesnejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    A jednoduchsi postup?

    - HR
    - stojanek
    - podrzat ON (zapnut v stojanku)

    Stale ostava na obrazku s PDA? Alebo je iba biely screen?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    viz ten postup: me to nejede, jen pokud vytahnu baterii a dam do stojanku, zarizeni okamzite nabootuje bez ohledu na to, zda
    Treba bude nekdo uspesnejsi...
    zkus odpojit usb kabel k pocitaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    2timmy: ten vubec nebyl zapojeny

    takova perlicka - 2x se mi stalo, ze kdyz jsem zkousel HR + stisknuta klavesa joysticku, tak po vytuhnuti se po zmacknuti ON rozblikala modra dioda a po nekolika sekundach se zarizeni opet resetovalo ale nasimulovat se mi to znovu nepodarilo...

    EDIT: uz se to dari, proste HR s tim rozdilem, ze jeste drzite zamacknuty joystick, potom pri bile obrazovce stlacit ON, rozblika se modra dioda a zarizeni se tak po cca 30 sekundach samo znovu restartuje ... k cemu je to dobre, to nevim, ale k necemu asi ano )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    40

    a taky vam to dela, ze kdyz vyndavate nebo zandavate baterku a stridave se to dotyka obou konektoru k baterce (proste, kdyz to tam nedas hned presne na plisky), tak problikava modra dioda a displej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    jo, uz od zacatku ... nejdriv jsem z toho mel strach, ale jina cesta neni

    EDIT: tady mi "mozna budouci majitel N311" poslal pres icq tento clanek . Je trosku pesimisticky, ale jinak dobre vystihuje dojmy cloveka, ktery si koupil tohle PDA :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Tak toto je vyjadrenie Acer tech supportu na to, že po HR nejde nabootovať a či mi nevedia poskytnúť image romky.

    Dobrý den,
    v tomto případě se prosím obraťte na servisní středisko společnosti Acer,telefon +420531027777.

    S pozdravem
    Jiří Oršulík

    Tým technické podpory Acer Czech Republic s.r.o.



    Veľmi mi nepomohli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    53

    skusal si volat na ten telefon co ti dali? ze ci nahodou technici nie su mudrejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Ja som volal aj predtým ako mi dali to číslo. S ich servisom mám už skúsenosti. Hneď som si pýtal, či ma nemôžu prepojiť na technika. Odpoveď bola, že nie. Povedal som operátorovi aký mám problém a on, že jediné čo vedia spraviť, je zobrať to k nim do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    2timmy: ten vubec nebyl zapojeny

    tak to je taky divny, protoze to by se IMHO vubec nemel zapnout a jen dobijet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    bavime se o situaci, kdy v zarizeni neni baterie, viz predchozi navod
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    ajo, jsem to ale hlupak
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 18 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 10:51
  2. Touch Flo po hard resetu nenaběhne
    Od Cobra9197 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 19:41
  3. Novy Acer n310 n311
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 12:36
  4. Problémy po Hard resete
    Od Marek Madaj v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-08-2004, 20:41