Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Jak přidat ikony do spodního řádku Today ?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale ne, Beecher to myslel dobre, jen jde o to, ze ne vsechny casti "plochy" jsou uzivatelsky stejne snadno pristupne, a ve velkych Windows je System Tray nebo tez Notification Area kapitola sama pro sebe...

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak moment, ja jsem ted zmateny jako lesni vcelka. ops:
    Co presne chcete udelat?

    - Vytvorit zastupce programu na Today obrazovce?
    - Spoustet davkove soubory pres ikonu na Today obrazovce?
    - Pridat do systraye WM aplikaci?

    V prvnim prispevku pisete o pridavani aplikaci do systraye, ted spousteni batch souboru pres zastupce na plose... :? :sarcastic:

    PS: Beru to osobne, protoze kdyz vam jasne napisu, ze na pridani aplikace do systraye neni univerzalni systemove reseni a ze to opravdu nejde udelat jinak, nez ze to musi podporovat samotna aplikace nebo musite pouzit aplikaci treti strany, ktera to dokaze, tak vy se stale snazite nas vsechny presvedcit, ze to lze. Tak jsem chtel vedet, jak to udelat, protoze byste usetril spouste lidem praci. :yes:

    BTW Mam taky jedno doporuceni - u WM dost zapomente na to, co znate z velkych Windows, moc to krome nazvu, vyrobce spolecneho nemaji...



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Já se ale skutečně ptal, jak přidat ikony do spodního řádku. Možná jsem zavádějícím způsobem formuloval dotaz, ale za to se omlouvám. Takže to napravím : chtěl bych vědět, jak přidat zástupce (ikonu) do spodního řádku Today pomocí nějakého nastavení WM5 bez použití externí aplikace (launcheru).
    Doufám, že tohle zadání je přesnější. :sarcastic:
    P.S.: Ta ikona by mohla být i na ploše.

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak jeste jednou odpoved zni ne.

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Pokud vim, tak bez podpory aplikace samotne a nebo bez nejake dalsi bezici aplikace nelze pridat zastupce aplikace na today screen ani do systraye.
    Doufam, ze je to dostatecne srozumitelna odpoved :-)

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Děkuji všem zúčastněným :yes:
    Alespoň nemusím dál bádat nad sny , třeba nám to tam strejda Gates někdy dá .
    A všem, kteří to vzali osobně, se ještě jednou omlouvám.

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Se strejdou bych rozhodne nepocital. Spis bych se poohlednul po nejakem launcheru. Urcite se to hodi.
    Osobne bych doporucoval iLauncher. Na Today dokaze zabirat jen minimum mista a dokaze i pridat zastupce do spodni listy.



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aneb jsme na zacatku diskuze.

    Lock.

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Ikony na Today
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 11:30
  2. Mizející ikony z Today
    Od Kikina_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 12:25
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 04:05
  4. jak přidat nové ikony
    Od grazer01 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 23:19