Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Jak přidat ikony do spodního řádku Today ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Velice by mně zajímalo, jakým způsobem by šly přidat ikony do spodního řádku Today obrazovky. Stále je tam zobrazena ikona lokalizace od Sunnysoftu, ale jak přidat další aplikace, jsem nezjistil. Vím, že to řeší všelijaké Launchery. Ale myslím si, že by to mělo jít normálně, nějakou vnitřní funkcí WM5 nebo FSC N500.
    Poradí někdo ? :?:

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Stahni si i launcher a mas po problemu:yes:



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    iLanuncher umí dávat ikony do spodní lišty??? :?:

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano, jedna zalozka lze nadefinovat, aby se zobrazovala i dole. Ale kdyz uz ma tedy nekdo iLauncher na Today, proc to davat jeste do systraye, stejnak je obe pristupne pouze z Today...

    Presunuto do spravne kategorie.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Děkuji všem zúčastněným za odpovědi, ale měl jsem na mysli něco trochu jiného.
    Je možné přidat ikony do spodního řádku systémově, tedy bez launcherů? Používám také některá rozšíření, ale tyto utility přeci jen poněkud zaplní volnou paměť, kteroé se mi pak nedostává pro některé aplikace. Proto bych rád věděl, jak tam ty ikony dostat ( Sunnysoft lokalizace tam je, takže to jde).

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, po te to musi podporovat sama aplikace, jak to dela IW. Rucne to nikde nastavit nejde.
    To je to stejne jako u desktopovych Windows, standardne pokud to aplikace nepodporuje, tak take nejde dat do systraye...

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Golemsone, zkus kouknout TADY na Variu nam to funguje bezvadne, tak nevidim duvod, proc by to nemelo fungovat na ostatnich WM5 zarizenich...



    P.S. i na velka Windows existuji programky, umoznujici minimalizovat/umistovat ikonku/zastupce temer libovolne aplikace do systraye



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    4Surgical: Díky, funguje. Sice jsem musel přidat další aplikaci, ale účel splnila. Jen bych stále rád našel, jak na to systémově. :?:

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Chcete mi snad rict, ze nechapete, co jsem vam napsal polopatisticky ve svem prispevku pred Surgicalovym, a ja si tady zbytecne placam jatra? :? :sarcastic:

    To surgical: Jiste, existuji PROGRAMKY, ktere to delaji, ale NEDOKAZOU to sami Windowsy (at uz stolni nebo mobilni).

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    4beecher: Ale ne, jen klid ! I u velkých Windows je řada možností, které jdou udělat, přestože nejsou podporovány (nebo jen dokumentovány). Třeba zásahem do registrů, nebo jinými způsoby.Takže by problém nemusel řešit launcher, ale třeba nastavení pomocí externí aplikace (nebo skriptu), která po změně registrů již nemusí běžet.
    Už si rozumíme :?:

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    OK. Kdyz je to podle vas tak jednoduche, udelame maly test...

    Tady je takova mala WinForms .NET aplikacka (vypise Hello, world! do jednoho labelu po stisknuti tlacitka), ktera ke svemu behu potrebuje akorat Windowsy a .NET Framework 1.1. Donutte ji bezet bez pouziti nejakych aplikaci 3. stran v systrayi...
    Připojené soubory Připojené soubory

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud jsi do ni nezakomponoval prislusna volani procedur Win_API, tak ji nedonutime ...a ani nutit nebudeme



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, jediny radek kodu , ktery jsem v te aplikaci napsal, je:
    Kód:
    label1.Text = "Hello, world!";
    To je proste ukazka pro golemsona toho, ze pozadovat po necem neco, co to doopravdy neumi a nepodporuje, tak to fakt nepujde ani kdyby se na hlavu stavel. Ze proste neco, co donuti pridat ty ikony do WM systraye, tam bude muset nainstalovat...

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    ;-)

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Tak dík! (
    Netušil jsem, že je to tak vážné, aby si to někdo bral osobně. Aneb, jak to asi upravím, když nevím, jak na to - a na co se asi celou dobu ptám ? Ve velkých Windowsech jde například vytvořit zástupce na ploše, kterému se přidá nějaká ikona a nastaví se, co má dělat. Může se spustit třeba .bat, což také program v podstatě není, ale najednou se spouští z ikony. Tak jsem myslel, že by to ve WM mohlo jít podobným stylem, jen vědět, jak na to. )

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ikony na Today
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-06-2010, 10:30
  2. Mizející ikony z Today
    Od Kikina_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 11:25
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 03:05
  4. jak přidat nové ikony
    Od grazer01 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 22:19