Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak odpojit GPRS připojení u Pocket PC 2002 - iPAQ

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    11

    Ahojky mám takovej záludnej problém, mám iPAQ 3630 a mobil Siemens ME45. Používám internet přes GPRS. Spojení probíhá OK ( Seting - Conect ), zobrazí se mi hláška o vytáčeném čísle *99***1# ( z hlavy teď nevím jestli neplácám, ale to není důležité ), pak se mi zobrazí Conected a okno zmizí. Od této doby mohu používat Internet, email, ICQ a podobně. Problém mám ale ten, že nikde nevidím žádnou ikonku, která by mi zobrazovala že jsem on-line ( tato ikonka se mi zobrazí jen tehdy když mám PDA v kolébce a je propojeno s PC ). Ani mi tak nevadí že tu ikonku nemám jako to že nevím, kde korektně ukončit připojení. Zatím to provozuji tak, že vypnu IrDa port na mobilu a tím se spojení přeruší - což není právě ideální. Můžete mi někdo pomoci ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Na radu moderátora p. Kozy jsem si nainstaloval taskmanager Ice-bar(http://icbar.ictinus.com/), což je jedez z klonů Wisbaru. Ten umožňuje nastavit na horní lištu Today obrazovky ikonku, kterou lze vyvolávat okno s možností skrytí či ukončení komunikace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    11

    Já právě používám Wis Bar, tuto funkci on nemá, musím tedy mít přímo Ice Bar ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    11

    Jo a jakou verzi Ice-Baru používáte ?

    Rozhodně díky za tip :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    1.1beta1. ale pozor, ikonka network connection je jen orientacni, icbar nedokaze odpojit, je k tomu potreba napr. rdial.
    pokud chcete zustat u wisbaru, je resenim vaseho problemu GPRS monitor (ale neni free), ktery umi umistit svoji ikonku i pres wisbar.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Někdy se stane to, že se některé ikonky překrývají a ta důležitá není vidět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Používám IcBar v1.1 Beta 1 a ta funkce s odpojováním mi funguje naprosto spolehlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    11

    Jelikož u sebe nemám PDA , tak nemohu hned reagovat, každopádně zkusím Ice Bar 1.1 Beta2 ( Beta1 už není na webu ) a zítra se podělím o zkušenosti. Každopádně děkuji všem za tip :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Paullus
    Používám IcBar v1.1 Beta 1 a ta funkce s odpojováním mi funguje naprosto spolehlivě.
    a jakpak se aktivuje? to by bylo dost zajimave.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    1) Nainstalovat program, zaktivovat jej a jít na položku SETTINGS
    2) Na záložce DISPLAY na horní výběrové liště zvolit položku NETWORK CONNECTION
    3) Zaškrtnout volby: ENABLE, USE STANDARD GRAPHIC a EXECUTE; u posledně zmíněné volby nastavit na výběrové liště TAP
    4) Na nejspodnější výběrové liště nastavit volbu NOTIFICATION (PPC 2002)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    11

    Je to přesně tak, jak popisuje Paullus , akorát já na to šel přes namapování libovolné ikonky volbou NOTIFICATION (PPC 2002), která mi při připojení zobrazí info o připojení a v tom infu je tlačítko Hide a End. A právě tlačítkem End ukončím připojení. Jelikož jsem rovnou odinstaloval Wis Bar a nainstaloval Ice Bar Beta2, tak nevím, jestli tato volba šla uskutečnit i u Wis Baru. Každobádně můj problémek je vyřešen díky této diskuzi a všem moc děkuji

    Pajaa

    P.S: Škoda že do příspěvku nelze rovnou vkládát obrázek nasnímané obrazovky z PDA, myslím že někdy je to lepší než 5 řádku o popisu nastavení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Paullus
    1) Nainstalovat program, zaktivovat jej a jít na položku SETTINGS
    2) Na záložce DISPLAY na horní výběrové liště zvolit položku NETWORK CONNECTION
    3) Zaškrtnout volby: ENABLE, USE STANDARD GRAPHIC a EXECUTE; u posledně zmíněné volby nastavit na výběrové liště TAP
    4) Na nejspodnější výběrové liště nastavit volbu NOTIFICATION (PPC 2002)
    diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 10:00
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2006, 23:52
  3. iPAQ hw6515 - samovolné připojení k GPRS
    Od Vlado1_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2005, 13:58
  4. GPRS Připojení+Odpojení+Opětovné připojení=kolaps...
    Od danieldavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-06-2004, 09:04