Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zmenšení tloušťky čáry v poznámkách

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Ví někdo, jak se nechá změnit tloušťka čáry v poznámkách? Na muj vkus je příliš tlustá, takže toho tolik nenapíšu na jeden řádek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Ak myslis pisanie poznamok pomocou Transcriber -u , tak na dolnej liste sa nachadza Transcriber-options - Inking- Width ----- t.j. hrubka ciary na pisanie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Jestli máš na mysli tloušťku čáry v ručně psaných poznámkách, nastav si: Nástroje -> Měřítko -> a zde třeba 150 nebo 100% - nutno vyzkoušet. Standartně je nastaveno 200% a to není úplně nej. Po nastavení menších procent se ti smrsknou řádky a na 1 stránku se ti vejde mnohem víc textu. Smiř se ale s tím, že budeš muset psát menším písmem, jinak ti to bude neustále označovat jako kreslení :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    2daww: To jo..ale bohužel když se otevře nová poznámka tak se to musí nastavovat znova.. A když otevírám "x" desítek nových poznámek denně tak je to na dvě věci..

    Neví někdo kde se to dá nastavit defaultně aby to tak bylo při každém spuštění?? Dík..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud nevadí, že to není defaultní, tak zkus apMemo. Je to free, jde tam měnit tloušťka, barva, funguje i jako připomínkovač atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od atomion
    Neví někdo kde se to dá nastavit defaultně aby to tak bylo při každém spuštění?? Dík..
    ..nastavuje se v setting(nastavení)/personal(osobní)/input(zadávání).. třetí záložka
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    Tak dík, ani sem nevěděl že to jde takhle jednoduše přes nastavení. ještě nějak zvětšit řádky, nebo nastavit kreslení po více řádkách a je to! S tim by ste si někdo rady nevěděl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    2Zdenek: Moc dík.. zatím je to v testování ale i ta free verze 1.0 vypadá dost dobře.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukni na web výrobce-je tam novější verze (myslím beta).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak Image2Ozf při zmenšení mapy mapu zvětší
    Od Jirka Ch. v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-03-2009, 21:19
  2. Nepochopitelné zmenšení systémového písma
    Od adreb v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 08:59
  3. Zmenšení today fontu
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 16:08
  4. PoketPC - gumovani v poznamkach
    Od m.sachl v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-12-2003, 12:55