Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Asus A636 - clean reset?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Nevi nahodou nekdo jak udelat na ASUSU A636 clean reset? Vim jen ze hard reset je tlacitko doleva + doprava + reset ) Ale potrebuji obnovit puvodni nastaveni a smazat vsechna data ) Diky za odpoved

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Podle toho co jsem s dočetl na netu je to:
    Mínus(u hlasitosti)+Přepínač režimů+Reset



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    Ale to je prave jen ten Hard reset co jsem psal, nebo ne? Potrebuji smazat vsechny data i v pameti PDA...

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od Daan
    Ale to je prave jen ten Hard reset co jsem psal, nebo ne? Potrebuji smazat vsechny data i v pameti PDA...
    No já nevím, ale na těch stránkách bylo psáno, že to je clean boot. Ještě se tedy podívám.
    PS.: v Manuálu to není napsáno?

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    3

    V manualu jsem to nenasel, kazdopadne dik :-)) Muzes sem prosim hodit link na tu stranku, kde jsi to nasel?

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od Daan
    ..Muzes sem prosim hodit link na tu stranku, kde jsi to nasel?
    Jistě... našel jsem to na tomto německém foru...

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Ahoj, taky jsem se snažíl zjistit jak uvést přístroj do původního stavu a zjistil jsem, že clearboot se provede tak že stisknete «Hlasitost -»+«Přepínač režimů»+«Reset», pokud to někomu nebude fungovat je třeba trochu déle podržet «Reset». Poté se zobrazí obrazovka s varováním, nyní stiskněte tlačítko nahoru «(-)» a je vymalováno. Když stisknete tlačítko dolu «(+)» nebo do 5 sec. nezareagujete provede se standartní reset.



Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 10:45
  2. ASUS A636 x A636N
    Od Hunter_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2006, 17:58
  3. Asus A636 a nabihání GPS
    Od kank v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-05-2006, 19:37