Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: FSC Pocket Loox N560 - specifikace

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    http://vilpublic.fujitsu-siemens.com...x_n_series.pdf

    Na stránkách Fujitsu Siemens byl aktualizován datasheet k sérii Loox N5xx o VGA model N560. Bohužel ani jedno velké očekávání (256 MB ROM, Intel 2700g) není vyslyšeno.

    - Windows Mobile 5.0 Premium Edition
    - Intel XScale PXA270 624MHz
    - 64 MB RAM
    - 128 MB ROM
    - integrovaný SiRF III chipset
    - 3,5" TFT VGA LCD, 65 tis. barev
    - WiFi 802.11b/g, BlueTooth 1.2, IrDA, SD/SDIO/MMC, USB Host
    - 1200 mAh baterie
    - oproti N500 a N520 je dodávaná nabíjecí a synchronizační kolébka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Perfektni. Proc sakra nekdo neudela neco takto vybaveneho, ale s PhoneEdition, GPRS/EDGE a UMTS/HSDPA ?!?!
    (Universal v to nepocitam, nema GPS, USB Host, ma slabej CPU a je moc velkej/tezkej).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    36

    Asi protože, nic malého a lehkého co by vydrželo delé než pár hodin udělat dobře neumí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Deawo
    Asi protože, nic malého a lehkého co by vydrželo delé než pár hodin udělat dobře neumí.
    No co se tyce argumentace ohledne vydrze PhoneEdition zarizeni, tak musim rict, ze na to mam trochu jiny nazor.

    1) Nemuze byt problem dat do PhoneEdition 624MHz CPU, resp. duvodem nemuze byt vydrz. Vydrz je spise zaminka, jak v PhoneEdition ospravedlnit levnejsi a mene vykonne procesory (navic pri vyssi cene zarizeni). Stacilo by implementovat inteligentni rizeni vykonu (at primo hardwarove, nebo softwarove na zpusob xCpuScalar) a problem s malou vydrzi diky vysokemu taktu prestane existovat.

    2) Nechapu honbu nekterych lidi za ctrnactidenni vydrzi u mobilnich telefonu. To vsichni pravidelne odjizdej do pusteho pralesa? A zejmena u PhoneEditoon to uz vubec nechapu, protoze to stejne vetsina lidi nekolikrat za den pripoji pomoci USB k PC kvuli synchronizaci. Ja treba k Variu jeste vubec ani nevybalil nabijecku z krabice !
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    no někdo něco podobného udělal - siemens mrkni na můj web www.molex.webz.cz je tam článek o novinkách od siemense je tam jeden smartphone
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od JanAltman

    No co se tyce argumentace ohledne vydrze PhoneEdition zarizeni, tak musim rict, ze na to mam trochu jiny nazor.

    1) Nemuze byt problem dat do PhoneEdition 624MHz CPU, resp. duvodem nemuze byt vydrz. Vydrz je spise zaminka, jak v PhoneEdition ospravedlnit levnejsi a mene vykonne procesory (navic pri vyssi cene zarizeni). Stacilo by implementovat inteligentni rizeni vykonu (at primo hardwarove, nebo softwarove na zpusob xCpuScalar) a problem s malou vydrzi diky vysokemu taktu prestane existovat.

    2) Nechapu honbu nekterych lidi za ctrnactidenni vydrzi u mobilnich telefonu. To vsichni pravidelne odjizdej do pusteho pralesa? A zejmena u PhoneEditoon to uz vubec nechapu, protoze to stejne vetsina lidi nekolikrat za den pripoji pomoci USB k PC kvuli synchronizaci. Ja treba k Variu jeste vubec ani nevybalil nabijecku z krabice !
    Nehoním 14 denní, ale smartphone mámod dob 7650 a raději bych dobíjel ob den, ne každý den abych si byl jistej, že se nevybije.

    Ta reakce na baterku nebyla na CPU, ale spíš na 3G,EDGE,GPS protože to vybije hodně rychle.
    Jinak WM5 má něco jako xCpuScalar, a určitě to trochu funguje.

    Nejezdím do pralesa, ale potřebuju aby PDA\komunikator\smartphone vydržel alespon den, kdy se tahej emaily, používá chvilku ICQ provolá tak půl hodiny a napíše par SMS a dá se podívat na net. K tomu MP3 a stroj je mrtvej už na obědě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Perfektni.
    Co je na tom perfektni? Takove zarizeni pouzivam jiz rok a ctvrt a WM5ky v tom mam uz 4 mesice, stejne tak jako SiRF III GPSku.
    BTW Zkouseno na prvni N500 v Upe, moje GPSka mela fix i uprostred chaty, za to N500 se naprosto nechytala, muselo se s ni az ven, tj. receno, u N560 nevidim integrovanou GPSku jako vyhodu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Molex
    no někdo něco podobného udělal - siemens mrkni na můj web www.molex.webz.cz je tam článek o novinkách od siemense je tam jeden smartphone
    ..jj jenže to má zas to "hybridní" staré rozlišení 240*240.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Presne tak, Siemens nema ani QVGA. Ja chci ale VGA! Ozelim klavesnici (tedy nepotrebuju prerostly Universal), ale chci svizne CPU (alespon tech 624), EDGE i 3G (protoze 3G ma budoucnost, ale rozsirenejsi je EDGE - proto mam Wizard a ne Universal), USB host, atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    [B]..ma slabej CPU..
    No jasne, 520 Mhz je opravdu straslive malo, vzdy kdyz na neco v MDA kliknu, jdu si uvarit kafe a cekam nez se to otevre.. Zvlaste v porovnani se snecim OMAPem taktovanym na frekvenci 195 Mhz je to primo "ka-ta-stro-fa"!!! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Presne tak, Siemens nema ani QVGA. Ja chci ale VGA! Ozelim klavesnici (tedy nepotrebuju prerostly Universal), ale chci svizne CPU (alespon tech 624), EDGE i 3G (protoze 3G ma budoucnost, ale rozsirenejsi je EDGE - proto mam Wizard a ne Universal), USB host, atd...
    ..ale Wizard nemá ani VGA, ani "extra" svižnej procesor, ani 3G, ani USB host..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    JJ, ale jelikoz Wizard ma rozsirenejsi EDGE, vse ostatni budiz zapomenuto..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Perfektni.
    Co je na tom perfektni? Takove zarizeni pouzivam jiz rok a ctvrt a WM5ky v tom mam uz 4 mesice, stejne tak jako SiRF III GPSku.
    BTW Zkouseno na prvni N500 v Upe, moje GPSka mela fix i uprostred chaty, za to N500 se naprosto nechytala, muselo se s ni az ven, tj. receno, u N560 nevidim integrovanou GPSku jako vyhodu.
    v cem je vyhoda?
    no treba prave v tom, ze ta GPS je integrovana a to ze nema siganl uprostred chaty je preci bezpredmetne, mam Loox 520 a signal ma vsude kde potrebuju, v huste zastavba i v lese...ze nema v chate? no nezlob se, ale to neni argument
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přikláním se k beecherovi... Integrované GPS se prý nechytají kolikrát ani v autě.. A to je pak na dvě věci.. A tohle jsem slyšel o nějakém FSc co má kamarád..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Priklanej se ke komu chces, ja jenom rikam, co vim z vlastni zkusenosti, nebot integoravnou GPS pouzivam uz cca 4 mesice v LOOX N520. Nerikam, ze je nejlepsi ze vsech, ale proste to, ze nema signal uprostred chaty
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Velkou kartu pro Pocket Loox N560
    Od vasekv_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 23:03
  2. Lokalizace pocket loox n560 z nemciny
    Od Apfik v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 00:24
  3. FSC Pocket Loox N560 nebo MIO P550 GPS
    Od Martin75_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 10:15
  4. ActiveSync a Pocket Loox N560
    Od Bulldog_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 17:13
  5. Pocket Loox N560
    Od vicky_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 141
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 21:22