Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: využití RDS/TMC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Jestli jste četli poslední novinky od TomToma, připravují jako příslušenství speciální RDS/TMC přijímač. To by nemuselo být špatné, ne? Předpokládám, že se v programu objeví podpora této funkčnosti a snad by to mohlo fungovat i s jiným "železem"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Otazkou je, jestli uz tam ta podpora TMC/RDS pomoci GPSek s TMC neni....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    No s ohledem na to, že v adresaři map a to i např DE_AT_CH_PL_CZ_Plus.verze 632 soubor TMCCODES tak možná ... nechtěl by se někdo ze specialistů na ten soubor podívat podrobněji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    ... a ČRo 1 prý vysílá RDS dopravní informace ?
    To bychom nemuseli tak dlouho čekat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    A jak se to pak zapíná? V dopravních informacích asi ne a předpoládám, že to není pořád zapnuté...

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V mém Mio 269+ se automaticky zapnul příjem TMC zpráv po připojení přijímače k přístroji. Při náhledu do zpráv je vidět jak přijímač neustale scanuje VKV a prochází stanice kde něco najde. V zahraničí to šlapalo bezvadně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    S Tomikem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO beecher: Pokud mne paměť neklame, tak Mio používá soft MioMap CE, což je tak trochu předělaný Navigon.

    TO Milhaus65: Mio 269 přeci nemá integrovaný TMC přijímač. Co k tomu máš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pochopil jsem s Milhausove zpravy dobre, ze u nas je to k nicemu? Ani CRO to nevysila?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od libor_m
    TO beecher: Pokud mne paměť neklame, tak Mio používá soft MioMap CE, což je tak trochu předělaný Navigon.
    Nj, ja myslel ze mluvi o normalnim PDA s TT a TMC/RDS GPSkou. Bud to info, ze ma Mio tam nebyla nebo jsem to prehlid... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    To je pro mně novinka - Velkej Tomík má fungující TMC/RDS? Tak to by tedy totálně vyřešilo mé navigační tužby .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To ja nevim, na to jsem prave ptal, jenze jsem prehlid, ze mluvi o Miu...
    Ale nevylucuji to...

    Pokud by ale nebyla, tak mne napada trosku prasarna, ale slo by to... Programek, ktery z RDS/TMC prijimace bere ty data a predava je TT jako to jeho TMC...
    Ted jeste ziskat specifikace obeho a nemusel by to byt az zase takovy problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    No podle toho, co jsem naštudoval na netu, tak TT nabízí RDS/TMC, ale dle jejich zprávy vysloveně pouze pro nové přístroje GO! Pro ostatní navigační řešení (včetně našeho Navigátoru) stále tvrdě píše, že pouze GPRS/TMC... Celý text zprávy: odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    Možná, že se pletu, ale žil jsem v přesvědčení, že i data pro TMC musí být jaksi připravená. Ale teď mě napadlo, že kvůli Traficu tomu již tak je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    cca před 14 dny jsem dostal ofiko odpověď od TomTomů, že jediný podporovaný příjem je neustále pouze přes jejich PLUS služby a v blízké době neplánují implementaci příjmu TMC do navigačního software.

    Otázkou zůstává, co znamená "v blízké době"? Ach ten marketing :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. N520-využití GPS v turistice
    Od EasyShare_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-11-2006, 23:32
  2. Využití RAM na qteku 9100
    Od JecminekMaselnik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 20:43
  3. Využití ROM Storage
    Od Karlík_oldd v sekci Acer
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-11-2005, 11:50
  4. využití systraye
    Od Michal Škrabálek v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 18:42