Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 70

Téma: Spb GPRS Monitor

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Dej obrazek do formatu .jpg a na prispevku klikni na soubor a tam normalne zadas cestu k umisteni na disku!Nebo kdyz pises novy prispevek,tak pod tim okynkem kde pises,jsou tri polozky,pripojit podpis,upozornit na odpovedi emailem a treti a ta hlavni,je:Pripojit k prispevku soubor(y)!Zaskrtni,dej odeslat a v dalsim kroku to same tlacitko browse a tam zase zadas cestu k obrazku:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    27

    děkuji pěkně
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Jak přinutit GPRS monitor, aby účtoval pouze přijatá data a ne všechna, tj. i odeslaná?
    někdy odesílám obsáhlejší maily během cestování a hodně to zkresluje cenu.
    Používám tarif Oskar-na skok. Teď u Vodafounu se to asi jmenuje jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Nevíte někdo o alternativním programu, který by uměl účtovat pouze příchozí data?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Připojuješ se přes mobil, tak co třeba měřák v mobilu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    to je pravda, ale v mobilu se musí nulovat na přelomu účtovacího období, na což někdy (často) zapomínám
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    111

    Citace Původně odesláno od beecher
    Mas provedeno toto?
    1. Odstraneni potvrzeni o bezpecnosti pri instalaci a pouzivani programu:
    HKLM\Security\Policies\Policies
    Polozku: 0000101a zmenit z 0 na 1
    Soft-reset neni treba, zmena nastane ihned. S timto bodem neotalejte, usetrite si spousty nervu, HR apod.
    Provedel jsem na Variu HR. Po instalaci GPRS Monitoru mi pro restartu vybehne hlaska ze GPRS Notify nelze otevrit, bud neni podpepsany certif, nebo jednu polozku nelze najit. Provedl jsem zmenu v registrech. viz vyse a stale to same. nebyla by rada? Pred HR mi GPRS fungovalo OK. Manualne lze GPRS Mon. spustit. Dela to pouze po startu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    111

    Takze prepis registru nepomohl. Stale chyba notifikace. Takze jsem GPRSMonitor preinstaloval z karty do founu a je po problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    111

    Takze prepis registru nepomohl. Stale chyba notifikace. Takze jsem GPRSMonitor preinstaloval z karty do founu a je po problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Mam problém, chtěl bych pomocí SPB GPRS Monitor sledovat přenos po wifi.
    V nastavení je položka connection monitoring kde si nastavujete monitorování různých pripojení.
    Chtěl bych tam mít třeba položku wifi a když se někde připojim aby mi to počítalo rychlost atd...
    Jde to neak udelat?
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nejak mi prijde merit pomoci GPRS Monitoru rychlost a objem dat pres WiFi jako blbost....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ciste WiFi ne, ale jde monitorovat pripojeni, ktere je pouzito pro WiFi, tedy but The Internet nebo The Work.

    EDIT: Teda melo by jit... Zobrazi se tam nejake dalsi pripojeni, kdyz je zapnuta WiFi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Žádná nová se tam nezobrazí, jenom ty co jsou na tom obrázku.
    Možná by to mohlo nějak jít přes VPN ale v tom se moc nevyznam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, tak to pak bohuzel... Ono, uz z nazvu GPRS Monitor...
    Ale mne to prijde jako nejaka starsi verze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Mam verzi 2.4.1.
    Ale když jsem si udelal připojení VPN tak mi tam přibyde.
    Ale vubec nerozumim jak mam nakonfigurovat VPN připojení.
    Mám doma AP s WEPem a nevim co ve VPN mam dát za Hostitele/IP a typ VPN.(
    Ani mi by to nevadilo kdy byh to mel jenom na domaci pripojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GPRS monitor
    Od boby_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 12:50
  2. Spb GPRS Monitor nepracuje
    Od mr.pohoda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 20:14
  3. SPB GPRS Monitor v CZ
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 21:55
  4. Spb GPRS Monitor
    Od Rob_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 13:34