Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: MDA Vario a Devc++

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    2

    Zajímalo by mě jestli v MDA Variu jde Programovat v c++, neboli, jestli by se do něj dal nainstalovat prográmek DevC++ (nebo něco podobného na kapesní počítače) a fungoval i s kompilací.? Neboť rád programuju, a když jsem na cestách, tak bych si občas taky něco napsal . dík.....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Pokud sezenes port DevC++ pro PocketPC, tak by proc by nesel..
    Exituje PocketGCC, na iPaqu sem s tim delal, ale na Wizardu se mi nedari rozchodit PocketConsole, tak jsem se ani k PocketGCC nedostal..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    2

    Tím myslíš něco jako : PocketC 7.0.0 nebo OnBoard C ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ne, tim myslim neco jako GCC . Command-lajnovej kompiler. Zdrojaky a resourcy musis editovat nejak jinak..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 21:50