Ahojky,
co byste mi doporucili za tlf s podporou BT, GPRS a EDGE pro PDA? (Acer N311). Nepotrebuji v nem zadne vymozenosti jako seznamy, hry, organizaci apod., nebuduj z nej prakticky telefonovat, bude slouzit takrka vyhradne pro data. Diky, tim
Ahojky,
co byste mi doporucili za tlf s podporou BT, GPRS a EDGE pro PDA? (Acer N311). Nepotrebuji v nem zadne vymozenosti jako seznamy, hry, organizaci apod., nebuduj z nej prakticky telefonovat, bude slouzit takrka vyhradne pro data. Diky, tim
Jako extra jednoduchou bych navrhoval buď Nokia 6230 ...ta už se nová neprodává.. Nebo Nokia 6230i a nebo nejlevnější a pro vás asi nejlepší varianta je Nokia 6021.. Má BT, GPRS a EDGE..![]()
EDIT: Mno fakt.. :sarcastic: Tak to se omlouvám za mylné informace ale ani ve snu by mě to nenapadlo že tam daj třídu 6.. :O
6021 ma EDGE pouze tridy 6
jo a jeste deoplneni - samozrejme mne zajima i cena, ale nemusi byt nejnizsi. dulezite je, aby byl bezproblemovy prenos (pokud mozno vyssi tridy GPRS/EDGE) a fukcni BT.
Tak určitě 6230... Má GPRS i EDGE třídy 10 a zánovní se dá sehnat i za 3500,- což na to co to umí je skvělá cena!!! :yes:
Tady jsou podrobnosti o Nokii 6230..
Ja bych si pockal na novou 6233, ma uz i UMTS, a presel k ET.![]()
Zda UMTS nebo EDGE? Je třeba volit dle toho, jak je pokryta signálem oblast, kde se pohybujete - domov, zaměstnání, cesta do zaměstnání (školy) apod. Přechod k jinému operátoru je už pak jen drobná nepříjemnost nebo komplikace, kterou vykompenzuje rychlejší připojení k netu.
V tom nasem malem zapadakove je dobre mit obe...Původně odesláno od Zdenek Malinsky
![]()
..Tato volba je mooc hezká ale kdo ví kdy se dostane k nám na trh.. Možná srpen?? A hlavně uživatel timmynovak psal že ho zajímá cena...aby byla co nejnižší.. A u N6233 s UMTS, 2Mpix fotoaparátem a dlší řadou vymožeností manažerských telefonů se mi nezdá že by to splňovalo tyto požadavky..Původně odesláno od beecher
![]()
EDIT: Tak doporučovaná cena 12 000,- se mi nezdá zrovna "nejnižší cena"!!!![]()
Pokud se budeme tedy bavit tomto rozsahu, pak podle katalogu Mobilmanie, je nejlevnejsi UMTS/EDGE/BT telefon Nokia 6630 (s prezitim snehulakoidniho designu), nasledovana 6680.
To už je i cenově lepší.. Ale jde o to jestli uživatel timmynovak potřebuje a využije UMTS.. Protože jestli nemá "moc" peněz tak se pořád pohybujeme s cenou okolo 9 tisíc trochu v jiných sférách..
BTW ten sněhulákoidní designjak jste to nazval je opravdu hrozný!!
Kdo jednou ochutna UMTS, nechce jinak, a co teprve az prijde HSDPA... :yes:
Ad snehulakoidni design: Copak to nevypada jako snehulak? Vsichni, kdyz chteji mluvit o 6630, tak rikaji, no ta Nokia, co vypada jak snehulak...![]()
..omlouvám se ale nemyslel jsem to tak jak jste to pochopil... Mělo to být: "BTW ten sněhulákoidní designPůvodně odesláno od atomion
nebo jak jste to nazval je opravdu hrozný!!" Jako že s vámi plně souhlasím že VZHLED je hrozný!!! Tím názvem sem se pobavil..
![]()
Ne, opravdu nemusi byt nejlacinejsi. Jde mi o to, aby byly hlavne datove prenosy bezproblemove vcetne BT.Původně odesláno od beecher
Ta 6680 by nemusela byt spatna volba (pokud ji tady sezenete). Je to v podstate nastupce 6630 a predchudce N70...
Jinak, ja taky shanim mobilni telefon, ktery bude umet pouze volat, posilat SMSky a datovat v UMTS/EDGE/GPRS (pokud i HSDPA) v sitich pres BT, no a jeste kalendar, klidne s cernobilym displayem... Bohuzel, takoveho uz asi vyrobci mobilu nebudou chtit udelat... :? :sarcastic: