Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Přebírání cílů z adres v adresáři na PDA

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Zdravím,
    ve specifikaci TT jsem se dočetl, že dokáže čerpat cíle z adres z adresáře PDA (Kontaktů?).
    Nevíte někdo jak? Bylo by to zajímavé, udržovvat si jeden kompletní adresář, který se navíc synchronizuje s PC.

    EDITOVÁNO
    Tak jsem při zadávání adres koumal, jak to ten TT dělá a asi je takto. Podobně jako Skype se TT vnutil do Kontaktů a při dlouhém tapnutí na kontaktu se nabídne volba Zobrazt na mapě a Navigovat na.
    Takže naruby, než jsem čekal, totiž že by z TT šlo vybrat adresu z kontaků a na tu se nechat navigovat, odpadly by některé oblíbené cíle. A navíc je špatně čeština. Bohužel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    jenom pozor na háčky, pokud adresa obsahuje háček tak ji nepřečte.... Vlastně je to docela nepoužitelné. Já to nejdřív řešil tím, že jsem si firmy ukládal jako POI, ale těď je mám jako oblíbené položky. Jak to řeší ostatní?:?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Já to řeším oblíbenými, u nejčastějších cílů ale firmy dodavatele... atd by jsem raději dával jako POI . Z adreay kontaktů by to byla ovšem bomba (kdyby to chodilo i z háčkama a čárkama)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Na tady je ten problem, ze tenkrat ten kluk Cechojc nepoposel kousek dal a jeste se do toho pak primichali ten Cyril s Metudom. )
    A co je za problem mit adresy v kontaktech bez "nabodenicek"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    87

    Synchronizuji PDA a PC, proto bazíruji na češtině
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No to já samozřejmě taky synchronizuji PDA a PC, ale v podstatě kontakty z Outlooku využívám pouze jako adresář na maily. Jinak pro odesílání pošty apod, mám samoztatné programy, respektive úpravy, takže mi ta NonCZ az tak nevadi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Jo, správně, žijeme v česku, tak česky i z háčkama!!! Pokud už jsou v outlooku kontakty s nabodeníčkma tak se do PDAčka stejně bez nabodeníček nedostanou.
    Pro MilanSu: Většina lidí má jedny kontakty pro více věcí a ne naopak. Je jednodušší si oddělit kontakty skupinama a mít vše pohromadě jak v PDA, tak v telefonu, práci, i doma v Outlooku
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No asi jsi mne spatne pochopil, je to sice trochu OUT v teto diskusi, ale ja mam taky hlavne kontakty v Outlooku, ale zde mne hlavne zajima mobil a e-mail, tam kam jezdim casteji (ne vsichni zakaznici potrebuji moji navstevu), mam v TT v oblibenych. Ale kazdy pouzivame vse, tak jak to kazdemu vyhovuje.
    Ono s "nabodeníčkama" je problém jenom s háčkama, čárky kupodivu TT nevadí, to najde.
    Doufejme, ze verze TT 7.52 uz veme hacky na vedomi)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PIMBACKUP a záloha adres
    Od jikous v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2011, 20:11
  2. Import adres zákazníků
    Od deathka v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-07-2008, 23:51
  3. Freewarove proxy s prekladacem ip adres
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 14:57