Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Mapování tlačítek

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Chtěl bych změnit funkci postraních tlačítek a tlačítka pro kontakty(to nad zelenym sluchátkem) ale nevím jaký maj ty tlačítka čísla abych to moh v registrech přepsat. Ví to někdo??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Stáhni si přiložený KeyCode (by Xetra), zkopíruj někam do Qteka (na kartu) a po spuštění se dozvíš všechno, co hledáš.

    Takže to, co ještě nebylo jinde k nalezení - kódy pro klávesy nad zeleným a červeným sluchátkem:

    Vlevo (kontakty nad zeleným): 182
    Vpravo (pošta nad červeným): 177

    (už dávno známé)
    Soft key 1 (vlevo nahoře): 112
    Soft Key 2 (vpravo nahoře): 113

    (pro zajímavost)
    Power On (nahoře nad displejem): 196, držený 129
    Comm Manager (levý bok nahoře): 234
    Hlasitost + (levý bok uprostřed): 117
    Hlasitost - (levý bok dole): 118
    Fotospoušť (pravý bok): 233
    atd.
    Zajímavé je zjištění, že Home má také dva kódy: 91 a 193 pro držený.

    Zjistit se takhle dají všechny klávesy. Ukončit se to dá přes Správce úloh (a v nouzi vypnutím Qteka). Jestli (a jak) se dají tyto kódy nějak využít, nechám už na dalších (kromě už známé navigace pro Internet Explorer a změn Soft Keys 1 a 2). Zejména mě zajímají výsledky úprav kláves pro Kontakty a Poštu. Zatím s tím nikdo nepřišel (jde-li to vůbec, nevím).

    Edit: Přidán zapakovaný KeyCode.exe pro snadnější stáhnutí. Rozbalit na PC nebo Qteku a .exe spouštět až na Qteku.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    To jste teda moc nehledali, mel jsem Qteka 8310 jen 14 dni a jak zmenit tyhle klavesy jsem objevil hned )

    Shortcuty jsou v adresari windows, staci je zmenit

    Short_AP1.lnk - inbox
    Short_AP2.lnk - kontakty
    SHORT_CAMERA.lnk - fotak
    Short_POC.lnk - tlacitko nad hlasitosti

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Stáhni si přiložený KeyCode (by Xetra...
    Prosim jestli by bylo mozne soubory (obecne nejlip jakekoli) ke stazeni sem davat ve formatu .zip nebo .rar - bohuzel je nekdy kvuli nastaveni firewall-u nemozne stahovat exace. Verim ze to neni problem jak pro ty co je ke stazeni nabizi, tak pro sosace
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Zatím se mi to nějak nedaří, ale já na to příjdu. Jestly na to už někdo přišel pošlete pls návod
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    After installing ToTal Commander

    1) Start TC
    2) Press >>File>>More>>Find Files
    3) In “Search” type “Short*.*” and click OK
    4) After a short time TC will find files called “Short_AP1.lnk” , “Short_AP2.lnk”,SHORT_CAMERA.lnk, Short_POC.lnk.
    5) Select the file you want to modify.
    6) Select >>File>>MORE >> Properties
    7) Scroll to the bottom of the screen. Under the window " Target" you can modify, delete or add the file you want. For exemple, replace the “23#\Windows\iexplore.exe http://www.imate.com” with “23#\Windows\iexplore.exe”.
    8) Select OK. It will save and then the key is already reassigned. No need to reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Kyle
    ... Shortcuty jsou v adresari windows, staci je zmenit ...
    Super. :yes: Kyle, díky za připomenutí.
    Tlačítko pro CommManager (vlevo nad změnou hlasitosti) jsem tudy (v .lnk ve Windows) měnil, když jsme zkoušeli Skype (pro spouštění kurzorového kříže na displeji Qteka - viz ...). Přitom jsem taky prošel všechny linky (.lnk) ve Windows.
    K uvedeným tlačítkům je tam těch linků občas i víc (někdy i tři).

    Kyle, jak konkrétně máš změněné (máš-li) a které linky (vždycky jenom Short, nebo i další?) pro výše zmíněná tlačítka na tvém Qteku?
    Zajímá mě to nejen technicky (pro úplnost), ale i z hlediska uživatele (co se může hodit u Qteka jiného na místě tlačítek Kontaktů a Pošty).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Zmenil sem jen tlacitko kontaktu na The Core Pocket Media Player (BetaPlayer). Ja uz bych asi vic tech shortcutu ani nemenil. Jsem zvyklej pouzivat start menu v XBaru a ikony v homescreenu (na WM2003SE pres RJShortcut, na WM5.0 pres Facade).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    :?: Nahrál jsem si do složky Windows zástupce "Long_POC.lnk" s obsahem
    60#"\Storage Card\Program Files\VITO\AudioNotes\AudioNotes.exe"

    Pokud podržím tedy dlouho tlačítko pro Comm Manager, otevře se mi VITO Audio Notes :-) to je bomba, je mnohem citlivější jak win poznámky. Bohužel ale se společně s ním otevřou právě i ty poznámky :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1

    Poradíte mi, kde se to mapování tlačítek v registrech přepisuje? Hledal jsem tady i na Modaco a nemůžu nic najít. Možná špatně hledám.

    Chtěl bych na home key long press dát Quicklist. Ví někdo, jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    a_tommi_ce4you
    Guest

    neviete mi nekto povedat ako mam premapovat prave funkcne tlacitko(lebo nechce posluchat) namiesto neho by som najradsej pouzil to co je pod nim(obalka)

    qtek 8310 thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    43

    Neni to nahodou tohle?

    http://www.sybol.eu/WWW_Qtek/Registry_files/Obsah/Zmena_praveho_tlacitka.html
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    a_tommi_ce4you
    Guest

    dik za namahu ale nie, lebo ja potrebujem tu istu funkciu co je ne tom pravom funkcnom tlacitku aby bola aj na tom pod nim(aby mali stale rovnaku funkciu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Nevite nekdo, jak provest premapovani u TouchFlo 3D? (HTC)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mapování HW klávesnice MDA III
    Od shaana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 21:57
  2. SW na mapování HW tlačítek
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 15:25
  3. Mapovani disku
    Od resnicka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-03-2006, 18:41
  4. VPN, mapovani disku
    Od sabak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-10-2005, 11:14
  5. Mapovani tlacitek u wmp 10
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-08-2005, 13:47