Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Qtek 8310 - RSS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    mate otestovaneho nejakeho klienta ? jak vam tam jde cestina ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Newsland na mne vypadnul, kdyz jsem se "citil stastny" u pana Booha...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    TEN JE SICE PRIMA, ALE NETUSIM JAK SI TAM PRIDAM SVOJE KANALY A TAKY ASI NEJDE SYNCHRONIZOVAT BEZ PRIPOJENI K PC :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    K čemu je takovej Newsland dobrej? Jde si tam přidat vlastní adresy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    vesmes ted k nicemu, pokud vim...je to alternativa k AvantGo...jinak, zkousel jsem nekolik RSS ctecek, ale z nejakeho duvodu mam se vsema problem mam nastaveno cca 50 kanalu a maji problemy je stahovat...jak najednou, tak jen konkretni...zustal jsem u NewsReader od Illiumsoft...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mela to byt RSS ctecka, bohuzel to se nejak nepovedlo... ops:

    Free RSS ctecky pro Smartphones:
    moRSS - asi pouze pro WM5
    fusd.rss
    Dealexec RSS Reader 2.5

    Placeny je NewsBreak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    newsbreak nakonec zvytezil i pres placeni. nemate nekdo prosim nejake hotove RSS seznamy, kde hledat dobre RSS zdroje ? diky T
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    zde je katalog RSS, pripadne prikladam svuj katalog...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    prima, ale jak tam ten opml soubor dostanu, kdyz se pokusim o import zustavam u bile obrazovky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    mno, dej ho do rootu karty, nebo do rootu pameti, v newsreader dej channel, new, import from file (OPML), tam by se Ti mel zobrazit, otevres ho a vyberes, co chces, co ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    37

    ok prima, o tom rootu jsem nevedel, takto to funguje ok, vrele SW doporucuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    Nemas problem se stahovanim kanalu? Mne nikdy nestahne najednou vse nove, nekdy ani na 10 pokus...jednou nestahne to, jindy ono, zadna souvislost...pritom, kdyz hned, jak vidim error zkusim pres PC jiknout link, vse je OK a link se stahne...to mi ale delali vsechny RSS ctecky, tadle ma vyhodu, ze to nechce.NET framework a uz vubec ne novej, he he :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Celkem pekne mi bezi NewsBreak. Ale chtelo by to neco na cteni offline celych clanku, neco jako je iSilo, ale trochu zautomatizovane. Nevite nekdo o necem peknem a funkcnim?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 13:01
  2. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  3. HTC S 200 vs Qtek 8310
    Od anawarr v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 17:27
  4. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08
  5. FTP pro Qtek 8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-07-2006, 15:18