Chtěl jsem argumentovat, že se v *pxl zobrazují dokumenty korektněji. Po otestování musím uznat, že se to dá lupou vyřešit.
Chtěl jsem argumentovat, že se v *pxl zobrazují dokumenty korektněji. Po otestování musím uznat, že se to dá lupou vyřešit.
a co synchro přez infra vím je to opruz ale taky rešení při nejhorším, další možost je BTPůvodně odesláno od HelaPC
Jo přes infra občas funguju, ale BT jsem nerozběhal. Spáruju nesynchronizuju.
Mám ještě jeden dotaz. Nevíš co se zálohuje když dám zálohovat všechna data?
Bude tam i nainstalovanej software, včetně zápisu do registru? Tim bych vyřešil další potřebu konektoru.
Je to i včetně zápisu do registru, fungoval jsem tak skoro 6 měsíců kdy mi na MDAII odešel konektor
Dík. Aspoň to nemusím zkušebně resetovat.
PS. Ten display, co zmiňuješ v podpisu bych před 1/2 rokem ocenil.
Ahoj.. Mam MDA Vario a po instalaci WM6 me nejdou otevrit soubory z Excelu vytvorene ve stolnim PC. Hlasi to "Pri otevirani souboru XY pro MDA doslo k chybe". Pritom v MDA jdou vytvaret Excel souory. Diky za radu..
Přeji pěkný den.
Prosím, poraďte mi jak nastavit Excel Mobile 6.1 tak aby při otevření souboru který má cca 13 listů se vždy otevřel na listu ve kterém jsem naposledy pracoval a ze kterého jsem soubor ukládal (tak jak to funguje na MS Excel pro PC)?
Děkuji za odpověď.