Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: pocket excel

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Ahoj chtel bych se zeptat , jak mam na pda prekopirovat hodnotu bunky z listu 1 do listu 2 ??? Nejak se mi to nedari - dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    "Normálně" dlouhým ťapnutím stylusu.. Kopírovat a na listu2 Vložit.. Má to jeden háček na Listu2 to musíte vložit do buňky se stejným označením jako v listu1.. Když to kopírujete třeba z A1 tak to musíte vložit také do A1.. jinak vám poradím zkopírovat hodnotu nahoře z toho políčky... Předpokládám že hodnotou myslíte třeba nějaký vzorec.. Je to tak??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Díky za odpoved , ale potreboval bych aby se mi z listu 1 do listu 2 prepsal vysledek souctu a pri jeho zmene se prepsal i v listu 2 .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    stejně jako na stolním Office to nefunguje?
    Kód:
    =List1!A1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    bohuzel ne ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    a co takhle
    Kód:
    ='List1'!A1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ale funguje!!! Před chvílí jsem to zkoušel... je to jak psal ElSoft.. Ale pozor tamto nakonci není "el" ale číslo "jedna"... Je to číslo buňky.. A1... Určitě to funguje..zkoušel jsem to.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    stejně jako na stolním Office to nefunguje?
    Kód:
    =List1!A1
    kdyz tam napisu todle tak mi to napise ze napsany vzorec obsahuje chybu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    a co takhle
    Kód:
    ='List1'!A1
    a todle je uplne stejny jako to prvni , ale to prvni na stolnim pc funguje , ale na pda nee
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To je strašně divný!! Mě oba vzorce fungují jak na PC tak na PDA..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Me uz taky ! Chyba byla v tom , ze jsem prejmenoval listy a do radku jsem nepsal novy nazev ale list 1 - dekuji moc za rady a jsem zase o neco chytrejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A prosímtě.. Jak v PDA přejmenováváš listy.. Nějak jsem po tom jednou pátral a nenašel..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Format -> Zmenit List... -> Prejmenovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Mám dotaz na konverzi *.xls na *.pxl mimo AS. Přišel jsem o konektor a musím to tam dávat přes SD kartu. V OpenOfiice 2 jsem našel filtr, ale neběhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A na co konvertovat?? Vždyť PocketExcel umí číst *.xls úplně bez problémů.. Teda gryfy umí až na WM5..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Excel Pocket PC
    Od martinhamr_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 12:58
  2. Pocket Excel
    Od xyft v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 14:30
  3. Pocket Word a Excel
    Od will.i.am v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 18:06
  4. Datumy v Pocket Excel
    Od JardaR v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2003, 23:10