Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: poradte, p910i,mda,a jine-co poridit

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Myslel jsem to jako vubec zminovat...

    To SpeedyTuning: A co MDA Compact II? To je trochu vylepseny Compact a hlavne uz ma WM5.

    Diskuze promazana od off-topic prispevku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    co jsem videl compacta dve tak ma snad pomalejsi procak ale top se tu nejak resilo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    for beecher:

    tu dalsi diskusi jsem zalozil a omlouvam se, jen jnevim ktera kategorie je spravna. Nejak se tu jak rikam zatim nevyznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, bohuzel mam obavy, ze zatim jine volby, nez Compact a Compact II podle vasich pozadavku na nasem trhu nejsou... :?

    Diskuze presnuta do spravne kategorie
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Dle meho "nezaujateho" nazoru by byla lepsi jednicka Nevim, ten procesor se mi proste nejak nepozdava... Navic WM5 asi ukousnou vice vykonu nez 2003SE... Jiste, CPU od TI ma jinou architekturu nez Xscale, ale stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jenze, aspon u toho CII je EDGE. Dneska kupovat neco, co nema aspon EDGE. Huh... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A uz i to EDGE zacina byt tak trochu o nicem..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    268

    Co se tyce toho EDGE: podle meho nazoru se to hodi akorat kdyz by to clovek pouzival jako modem k NTB, v PDAcku na stahovani posty, ICQ atp. podle me bohate staci GPRS... Zkratka zalezi na tom, k cemu to dotycny bude vyuzivat (jestli chce na PDA brouzdat po netu, ma Data Nonstop atd.)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    tak to porad nevim.... :-) jedine co vim ze klavesnici u VARIA nepotrebuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    33

    Prosím zkušenější, uvažuji o hladině cca 15000,- a rozmýšlím mezi QTEK 9100 a S200, případně o jiném Dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kamos pritahl Mio A701 a docela mu ho zavidim Ne je fakt moc hezke, akorat si netroufam rici, jak je to s oficialni i "neoficialni" podporou, preci jen HTC vyrobky jsou aspon u nas proflaklejsi...a taky nema wifi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    33

    Tak tuhle věcičku jsem nějak přehlédl. Díky za tip. WIFI bych patrně příliš nevyužil a GPRS by mi mohlo stačit. Sympatická je vestavěná GPS, kvůli navigaci jsem totiž ještě uvažoval o koupi BT GPSky. Jsou nějaké zkušenosti?
    Případně další tip?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Ja bych si koupil zase P910i nebo počkal na P990i. Nevím co se vám nezdá na to fonu, vždyt to je uplně geniální telefon. Někde jsem četl že Windows v telefonu je na hrani, a symbian na praci. Tak nevim co je na tom pravdy, ale zatím to jenom potvrzuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kdyby v SE 910 byly WinCE...Neco podobneho zde probliklo v podani Asusu, ale myslim, ze to bylo urceno pro East Asia only...
    Symbian UIQ je fajn system, ale pokud slape na jedinem dostupnem founu, bude podpora vyrobcu softu jiste omezenejsi, nez u Windows Mobile...ted i do budoucna.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Co si mam poridit misto HTCTouch HD
    Od martinf_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-10-2010, 11:52
  2. Jake soucasne HTC si poridit?
    Od Ondraseeek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 22:53
  3. TT6 na SE P910i
    Od Karlos_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-12-2006, 13:33
  4. Tom Tom Mobile 5 a SE P910i
    Od Ivana_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 11:50
  5. Co si mam poridit?
    Od RodNoc v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2005, 17:54