Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: AS 4.1 CZ a ordinální číslo 23

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Zdravim, mam takovy problem, z niceho nic mi prestal chodit AS, byl sem pripojen pres BT, pak sem synchronizaci na chvili vypl a zkusil se pripojit znova a od te doby mi to hlasi chybovou chlasku:
    WCESMgr.exe - Ordinalni cislo nebylo nalezeno v zahlavi okna s chybovym hlasenim, vedle hnusneho cerveneho krizku uvnitr okna je pak dale:
    Ordinalni cislo 23 se nepodarilo v dynamicky propojovane knihovne MAPI32.dll nalezt..
    Bohuzel AS nyni nejde ani odinstalovat (hlasi,ze behem instalace doslo k zavazne chybe) a pri pokusu reinstalovat zase preskoci instalaci a hodi uz jen hlasku,ze sem preskocil v pruvodci instalaci a program proto nebyl nainstalovan..bla bla bla
    Tak a ted radte panove Nerad bych kvuli nefunkcnimu AS reinstaloval XPecka, uz jednou sem tak musel nedavno ucinit a pekne me to stvalo..
    Snad jen povim, ze ty problemy teda nastaly v zapeti, co mi necekane (5 minut predtim ale bezchybne fungujici) selhala synchronizace kontaktu v Outlooku s mobilem SE T68i pres XTND Connect PC pres bluetooth..v domneni,ze tomu muze vadit soucasne pripojene PDA k pocitaci sem ukoncil spojeni s AS a od te doby zacal hlasit tyhle nesmysly..
    Vysledek je takovy,ze nyni nejde synchronizace ani s PDA, ani s mobilem..sem uplne nahranej
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Zkus odinstalovat i ovladač od bluetooth.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Bohuzel nijak toto nepomohlo..sem zkousel..ani pres usb,ani BT nesesynchronizuju ani h***. PDA se sice pripoji, ukazuje i ze je pripojeno,ale zaroven okamzite vyskoci ta chybova hlaska a k zadne synchronizaci nedojde (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To PC je zrale na reinstall...

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    Vyzkousej program Advanced Uninstaller Pro (nevim jaka je nejnovejsi verze) , jiz nekolikrat me zbavil programu co nesly odinstalovat, jde tam opravit i registry atp.
    pripadne nemusis delat cely reinstal WIN, ale pustit instalaci WIN a dat opravu... vsechno nastaveni ti zustane zachovano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    xpcka se dokonce umi vratit k restore pointu bez jakekoli instalaci, uvedomis-li si, od ktereho data trvaji Tvoje problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud ten Restore Point je vytvoren, ze?

    Jak ja rikam, neni obcas nad kvalitni reinstalaci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    No jako ja sem schopen kdyz se mi nelibi stabilita systemu reinstalovat i 3krat za den, ale reinstaloval sem zhruba pred 2 tydny a uz sem si dal takovy predsevzeti, ze aspon 3 tydny musi vydrzet, pac uz sem s tim byl fakt vadnej, reinstalovat 1-2krat do tydne, sam na sobe sem pozoroval, ze to neni uplne normalni
    Z toho duvodu samozrejme, ostatne tak, jak upozornil Beecher, Restore Point sem nevytvoril, tudiz je mi tato fce na nic, navic pri mem periodickem reinstalovani by ztracel smysl..
    Total uninstall sem videl na nekolika pocitacich, ale kdyz slo do tuheho, nikdy neudelal tu spravnou praci..navic se obavam, ze AS je natolik spjat a prorostlej do systemu, ze uz mi nepomuze ani duch svatej..
    A reinstalovat formou opravy, tak to sem udelal snad jedinkrat v zivote a uz bych to neudelal..aby mi tam zustaly kdejaky kopance a zbytky nevim ceho..kdepak, ja instaluju vzdy hezky na cistej zformatovanej disk...
    Beecher pise "...zrale na reinstall", asi mi nic jineho nezbyde, jenze ja mam ted strach, ze se mi to bude opakovat..vse to zacalo, kdyz mi selhala full synchronization moji T68i s outlookem..poprve prosla, ale udelaly se mi duplicitni polozky v kalendari na mobilu, tak sem je odmazal a spustil synchro znova a uz se mi to na mobil nenapichlo..a v zapeti pri pripojeni pda prislo to ordinalni cislo (mimochodem vi aspon nekdo, co to vlastne jako je? )..
    Takze mam proste strach, aby mi sonyericssonacka aplikace pravidelne nepo*urvila pripojeni pres AS a ja kvuli tomu opet musel reinstalit..delsi cas sem tu synchro s mobilem neuzival, ale ted se mi zas hodi a nerad bych ji kvuli tomu opustil:sarcastic:
    Fakt ze musim jeste dodat,ze cele XTND Connect PC delalo problemy od nainstalovani, kdy mu hrozne vadilo, ze outlook neni primarni email klient (pouzivam the bat), teprv po teto zmene zacal synchronizovat..ale delalo mu to problemy..a ani reinstalace tohoto programu nejde ok..behem dokoncovani hodi chybu, neco jako problem s registraci do ndo.dll ci tak neco..no cely je to nejaky pojebany...tak holt reinstall no..sem proste tajne doufal, ze ordinalni cislo tu zna kazdej druhej , ale asi je to zalezitost jen meho kompu..sakra
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    trochu mimo, ale myslim ze by se ti hodil image cerstveho systemu, pak je to otazka jednotek minut:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    trochu mimo, ale myslim ze by se ti hodil image cerstveho systemu, pak je to otazka jednotek minut:yes:
    Jo sveho casu sem neco takovyho zkousel, ale ten program, ktery uz si nepamatuji, me moc nesel..tak mi kdyztak porad nejaky slusny..
    Jinak samotna instalace XP me neukousne, trva mi tak 17-20 minut, horsi je to ovsem s dalsimi programy, to je tak na 2 hodky no..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od xkovi
    ...cele XTND Connect PC delalo problemy...
    Neni lepsi pouzivat ten originalni PC Sync od SE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    To je originalni synchronizacni soft od SE..ale t68i je relativne stary model a pro nej funguji jen verze, ktere jsou kompatibilni s T630 a nizsi..a jmenuji se neco jako sync suite, pricemz behem instalace se nainstaluje jiz zmineny XTND Connect PC..
    Ten neni az u vyssich verzi synchronizacniho softu, tedy pro vyssi modely nad T630 a to se uz jmenuje sync station a skutecne tam XTND neni..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha. Ja mel za to, ze to funguje se vsim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od beecher
    Aha. Ja mel za to, ze to funguje se vsim...
    To ja taky, pritelkyne ma k700i a tudiz musime provozovat 2 synchronizacni softy..je to na palici..ale na druhou stranu, T630 je snad o 4 roky mladsi, takze je s obdivem, ze tak dlouho SE na starou dobrou téšedesátosmičku myslel..po prazdninach asi pujdu do neceho novejsiho, tak tyhle problemy snad odpadnou..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Mno, tak mně to tuhle chybu vyhazuje taky a po 5 přeinstalcích XP jsem konečně přišel na to, v čerm je problém: AVG 7.5 s firewallem... Dokud není nainstalované, ActiveSync funguje normálně, po instalaci konec, hláška "ordinální číslo 23..." atd, prostě stejné příznaky jako v úvodním příspěvku.

    Přitom spojení PC s PDAčkem funguje, z TotalCommanderu ho vidím, můžu i instalovat programy, akorát ta synchronizace nejde : .

    Pokud pro změnu nainstaluju AVG dřív než ActiveSync, nejde už AS ani nainstalovat, instalace skončí po pár sekundách hláškou, že jsem ji neočekávaně ukončil...

    Bohužel pak už nepomůže ani odinstalace AVG, ani vymazání všech položek "ActiveSync" z registrů...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neznámé číslo u prozvonění !!!
    Od underbeat v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2008, 10:12
  2. Příchozí hovor - jen číslo
    Od Radoš_oldd v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 01:00
  3. Sériové číslo přístroje
    Od pebe_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 12:21