Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: budík na qteku 8310, problém

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    přesunul jsem to sem ze software, tam si toho nikdo nevšimne(

    mám problém s budíkem na qteku 8310!!!

    stáhl jsem si perfektní a přehledný homescreen (mnohým se tu líbí)

    http://www.nectun.com/details_skin.php?id_menu=2&lang=fr&id_skin=1264&id _type_tel=2

    kde součástí je i velmi dobrý budík a hodinové pípání. nainstaloval jsem si to včetně potřebných pluginu(jsou u toho) LCD plug 1.54 (Affichage bip horaire, Affichage alarme) a RJTime. budík má možnost nastavení pro každý den zvlášť, pracuje i s mp3 v storage>A.D.>sound

    Tak k problému:

    stává se mi, že občas nezazvoní nahlas, jen se na displeji ukáže "alarm", potíž je v tom, že se mi nepodařilo zjistit, proč. bohužel je to nepravidelné a nejčastěji ráno, když mám vstávat do práce. samořejmě jsem to mnohokrát zkoušel a měnil nastavení. ale prostě někdy zazvoní a někdy ne. (třeba třikrat ano a pak zase jednou ne, nezáleží na uplynulé době od nastavení, ani na času buzení, neovlivní to ani přechod půlnoci, ani aktivace softu na ukončení systémových aplikací)

    prosím někoho aby to vyzkoušel na svém Qteku 8310, zda se jedná o chybu v softu, nebo nastavení systému telefonu u mě(nevím, jestli jsem někdy něco neumazal v systému). děkuji a očekávám, že se někdo najde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    tak jsem dnes postoupil v bádání. teď to vypadá, že budík nezvoní nahlas, pokud je telefon dlouho bez aktivity (celou noc), jako by taky usnul. vstal jsem dnes čvrt hodiny před zvoněním, začal jsem na founu pracovat a on pak zvonil jak blázen. hledal jsem nějaký *.exe, nebo *.lnk, aby jsem to vrazil do startUp, ale nepodařilo se mi ho vypitvat. prostě nevím, jak vzbudit spící budík. poradí někdo......???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Tady je nejaky novy budicek s podporou MP3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    ja pouzivam AutoFlight a sice ma problem, ktery se ale daobejit, funguje skvele a nova verze by snad mela byt jeste lepsi, jak mi autor psal :-) vice zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    118

    neni nejaky budik co by zkratka a dobre fungoval jako budik?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Ja momentalne testuju Oxios Alarm. Je to takove rozsireni vestaveneho budiku - celkem 3 budiky, nastaveni jednotlivych dnu apod. Zatim to funguje spolehlive, ale neni free
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od anawarr
    ...stáhl jsem si perfektní a přehledný homescreen..
    http://www.nectun.com/details_skin.php?id_menu=2〈=fr&id_skin=1264&id_typ e_tel=2
    ..
    Bych ti to vyzkoušel, jenže ten odkaz vede do nějaké diskuze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to bude tím, že mezi tím byl ten homescreen odstraněn.

    sice už používám jiný homescreen, ale pokud si chceš hrát, tak ho najdeš tady

    http://www.jdskins.com/index.php?q=calendrier_C600_P
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Aha, tak ten screen jsem už vymazal, vypadá sice hezky, ale pásmo jsem měl přes řádky a budík také nechodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    jáké pasmo?


    nejde ani tak o homescreen, jako takový ale o ten budík.

    nebo najděte někdo funkční alarm plugin nebo alespoň budík, který umí mp3 a jdou nastavovat dny a hlasitost:

    off topic: já používám teď tohle (podařilo se mi to počeštit)


    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Osobně mi vyhovuje AlarmManager - http://www.qtek8310.euweb.cz/Download/Obsah/Aplikace.html
    Je to free ale nefunguje pokud je Qtek vyplej (což mě netrápí :-). Taky teda neumí mp3 ale to není problém hodit do wavu. A je fakt spolehlivý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od anawarr
    jáké pasmo?...
    Žádné pásmo, mělo tam být "písmo" . Prostě písmenka nesedí na lince, ale jsou přeškrtnutá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    občas se mi taky stalo při in/odinstalacích softu, že se mi rozhodilo písmo, ale pokud jsem přeinstaloval homescreen a potřebné pluginy, vždy se to srovnalo:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefungující wi-fi v Qteku 8310
    Od Notlob v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 18:32
  2. Crossbow na Qteku 8310
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 09:01
  3. Diktafon na našem Qteku 8310
    Od Maikl_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-08-2006, 09:40
  4. barevná schemata na qteku 8310
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 20:55