Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ipaq 1915 + GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    3

    Je možné propojit s Ipaq 1915 GPS HAICOM HI-202E nebo jakýkoliv jiný??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    GPS HAICOM HI-202E se pripojuje pres A typ USB konektoru (pokud jsem dobre videl na strankach vyrobce). Spise se zkuste podivat HAICOM HI-203E-IQ38, coz je GPSka urcena pro iPAQy 38x/39xx dodavana vcetne kabelu a mohla by celkem bezproblemu fungovat i s iPAQem 1915 nebot konektor je stejny (jen je na 1915ce otoceny o 180°). Sam napr. pouzivam pro synchronizaci iPAQ 39xx, 54xx a 19xx stejny (i kdyz USB) kabel (dodany v krabici s iPAQem 1915). Urcite vam ale vyrobce vyse zminene GPS rekne vic.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    3

    Myslím že bude problém,protože IPAQ 1915 nemá sériový port a podle stránek http://www.mapfactor.cz/gps203ipaq.htm nelze typ 203 připojit..
    takže musím hledat dál
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravím , mohl by mi někdo znalí ipaqu pomoct a poradit, s tím jak napíchnout Ipaq h 1915 na gps? Napsat mi sem nějaký odkaz klidně i na zahraniční obchod (německo,anglie,usa) . Nejlépe kdyby šlo o zařízení na montáž do automobilu třeba něco jako tohle.Potřebuju nejdřív radu abych něco nekoupil a zbytečně nevyhodil peníze do luftu. Taky bych potřeboval vědět jestli Ipaq H 1915 podporuje SDIO (sd karta s gps a 512mb stojí okolo 100 usd) díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    to mi neřikejte že tu nikdo neporadí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To je povinnost? Proste tvoje zarizeni moc rozsirene neni (ono ani neni divu) a tak holt je reakci....malo nebo zadne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    zajímavé samomazací forum (
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Este je tu jedna moznost ako ipaq 1915 pripojit k gps. Ak ma ipaq 1915 sdio ( nie som si uplne isty ci ma, viem ze moja 1940 ho ma), tak by sa dala do noho kupit sdio bluetooh katra a lubovolna bt gpska. Len tym sa zaberie jediny slot na kartu a tym aj moznst rozsirenia pamate.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ipaq 1915 a video
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 11:03
  2. Cestina na iPAQ 1915
    Od maer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 19:28
  3. Hp iPaq 1915 OS 2003
    Od janknapp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 17:26
  4. Ipaq 1915 a klavesnice
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-02-2004, 09:11