Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Mizejici pluginy v Today

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Stava se mi, ze mi obcas zmizi pluginy z today. Jde o Agile messenger, Today player a Program launcher .

    Nevite cim by to mohlo byt? Neni to tim, ze treba ty aplikace nejsou primarne pro WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    U AGILA je to normální ale ůplně je prostě nedotáhlý a když na něj klikneš a zase schodíš na pozadí tak se objeví že??? Today player to samé, program launcher to nevím ten jsem nepoužíval
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ano je to tak. Nebo kdyz skocim treba do kalendare a pak zpet, tak uz to tam take je. Je treba blby ovladat mp3, kdyz nevidite ovladaci prvky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no to je ale traba bych doporučis today pluginem pocket music má výborny plud in a je zdarma
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    a neni moc velky? nepotrebuju prehravac jako takovy, jen plugin. Kde ho pls najdu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    MYSLIM ZE JE TO WWW.pocketmind.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    a neni to treba tim, ze se nejedna o aplikace primo pro wm5?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    je to možné i není mě třeba mizel agile i ve WM2003SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    tim to nebude,protoze plug-in Agile mi mizel taky kdyz jsem ho pouzival a mam 03SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Agile ma problem s univerzalnosti, na WM2K3 behal Today Plugin normalne, bohuzel se s WM2K3SE a WM5 v Today Plugin API neco zmenilo a diky tomu Agile na Today nefunguje jak by mel... Nerku-li, ze se asi Agile z beta verze pro PPC nikdy nedostane...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    hmm, skoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    když už je řeč o ICQ nemáte někdo trilian pro ppc ??? videl jsem ho ale nějak sem nenašel DOWNLOAD. předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    já naěel jen toto
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    to jsem nasel ale to je jen přez explorer nebo tak něco a to se mi moc nechce já myslel jestli to třeba není čistě jako aplikace ale díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jedine co se na PPC muze aspon trochu priblizit Trillian je IM+...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pluginy na ToDay-Screen v TF3D
    Od Nerv v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 22:59
  2. TouchFLO 3D - ostatní pluginy na Today
    Od KimiSK v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 23:29
  3. Mizející ikony z Today
    Od Kikina_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 12:25
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 06:12