Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: přehrání windows v Yakumu delta x

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, potřeboval bych přehrát windowsy do pda yakumo delta x.Mohl by mě někdo poradit ja se to dělá? Chtěl bych tam nahrát win.2003.Popřípadě jak je to s firmwarem jestli bude pasovat ten co mají na yakumo stránkách.
    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud se nepletu, tak v Yakumu Delta X jsou prece Windows Mobile 2003 SE, tak proc tam nahravat starsi operacni system? :sarcastic:
    Jestli chcete provest vycisteni systemu, tak staci provest operaci zvanou hard-reset (jak na to, by melo byt v manualu)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ten, co maji na Yakumo strankach ke konkretnimu Yakumu pasuje. Bacha, maji tam samozrejme i firmwary pro jina Yakuma.
    Postup je snadny, je treba mit v kompu nainstaleny ActiveSync a PDA konektly ke kompu, neni treba vytvaret partnerstvi, uplne staci rezim guest.
    Pak z kompa pustite stahnuty *.exe soubor z Yakuma a postupujete podle kroku, ktere se vam zobrazuji na pocitaci. A trpelivost. Flash romky neni za minutu, nekdy za 10-15 minut a zdanliva necinnost je opravdu jen zdanliva.
    PC, ze ktereho flashujete musi byt stabilni, totez se tyka dodavky elektrickeho proudu do nej, nabite by melo byt i PDA. A na kompu po dobu flashe radsi nic jineho nedelat, cert nikdy nespi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pokud se nepletu, tak v Yakumu Delta X jsou prece Windows Mobile 2003 SE, tak proc tam nahravat starsi operacni system? :sarcastic:
    Jestli chcete provest vycisteni systemu, tak staci provest operaci zvanou hard-reset (jak na to, by melo byt v manualu)...
    Jasně Yakumo delta x má win. SE , ale s win SE. mi padá aplikace Tom tom se zapnutýmy POI.A mám zjištěný, že to dělají právě win SE od kamaráda, který upgradoval z win 2003 na 2003 SE a dělalo mu to přesně to samé jako mě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Ten, co maji na Yakumo strankach ke konkretnimu Yakumu pasuje. Bacha, maji tam samozrejme i firmwary pro jina Yakuma.
    Postup je snadny, je treba mit v kompu nainstaleny ActiveSync a PDA konektly ke kompu, neni treba vytvaret partnerstvi, uplne staci rezim guest.
    Pak z kompa pustite stahnuty *.exe soubor z Yakuma a postupujete podle kroku, ktere se vam zobrazuji na pocitaci. A trpelivost. Flash romky neni za minutu, nekdy za 10-15 minut a zdanliva necinnost je opravdu jen zdanliva.
    PC, ze ktereho flashujete musi byt stabilni, totez se tyka dodavky elektrickeho proudu do nej, nabite by melo byt i PDA. A na kompu po dobu flashe radsi nic jineho nedelat, cert nikdy nespi
    Na yakumo stránkách mají jenom firmware
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ne, maji tam ROMku. A v PDA je operacni system...v ROMce. Nikde jinde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    mi padá aplikace Tom tom se zapnutýmy POI.
    Jakou verzi TomToma mate? Pokud 5.0, tak ano, je potreba updatenout minimalne na 5.1 (uz je verze 5.21). Tj. to neni chyba OS, ale TT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Neee muzou za to Vindoze a Gejc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    mi padá aplikace Tom tom se zapnutýmy POI.
    Jakou verzi TomToma mate? Pokud 5.0, tak ano, je potreba updatenout minimalne na 5.1 (uz je verze 5.21). Tj. to neni chyba OS, ale TT.
    To jsem zkoušel updatoval jsem na 5,10 a zkoušel jsem na 5,21 a okamžitě, když jsem kliknul jakou chci mapu tak to vypadlo.Hned když se tam zvolí, že souhlasím s licencí a pak jsou na výběr ty mapy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Ne, maji tam ROMku. A v PDA je operacni system...v ROMce. Nikde jinde
    To jsem updatoval ten firmware jak měli problém chytání satelitů a nějakou chybovou hlášku.Windowsy se nedají nějak přehodit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    TomTom na Yakumu DeltaX ve verzi 5.21 beha stoprocentne korektne. Zakoupeny 2x v Sunnysoftu pro nejmenovanou firmu v timto navigacnim softem...osobni zkusenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Vrzák Michal
    ...a okamžitě, když jsem kliknul jakou chci mapu tak to vypadlo...
    Hm, to vypada, ze se ten TomTom na vasem PDA pripadne dane mapy nenachazi zrovna moc legalne, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Koupil jsem pda i se softwarem asi to není legálně nahraný, ale mluvil jsem s více lidma který to mají nelegálně a funguje to.Přeinstaloval win 2003 na win 2003SE a už mu to dělalo přesně co mě
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No jo, kdyz to podle vseho mate nelegalne, pak se neni cemu divit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    No jo, kdyz to podle vseho mate nelegalne, pak se neni cemu divit...
    A co ty ostatní, kterým to chodí normálně?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. přehrání ROM na n30-tce ..
    Od caven v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-10-2007, 17:57
  2. Tuhnutí TomToma na Yakumu
    Od Graphics v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 12:32
  3. Yakumo delta x a Windows mobile 2005
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2006, 16:09
  4. Baterie v yakumu delta x
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 12:40
  5. soft na přehrání mid
    Od SALAMANDR_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-06-2005, 12:29