Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: CESTINA A NOVA VERZE ROM V MDA III

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Ahoj vsichni. Asi urcite nekdo narazil na stejny problem jako ja. Mam DATAPHONA MDA III od Eurotel a puvodni ROMka byla 1.22, tak jsem ji prehral 1.40 a z extromky vycucl Leng, lokalizaci. Bohuzel puvodni LEng neni pro tuto verzi lokalizace urcen a preklad je jen polovicni. Rad bych se zeptal jestli nema nekdo lokalizaci urcenou pro tuto verzi ROMk, nebo jak tuto lokalizaci nahradit. Vim ze exituje lokalizace od Sunynsoftu, ale ta se nemuze te puvodni vubec rovnat.
    Dekuji za vsechny odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    no záleží na tom jakou tam máš romku jakého operátora to je to co bysme potřebovali vedět myslím že lokalizace pracuje správně s qtek romkama ale já osobně češtinu už vzdal a je po problémech
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Mam ROMku od Qteka

    ROM version: 1.40.00WWE
    ROM date: 03/10/2005
    RADIO rom: 1.15.00
    Protocol version: 1337.45
    ExtROM version: 1.40.147 WWE

    Je nejaka dalsi nova verze od qteka se kterou by cestina fungovala lepe ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    tam právě nejnovější je 1.42 wwe je wiki pages...ale pochybuju jedina rom s kterou snad fungovala správně byla 1.22 WWe a 1.20 WWE, ale že není počeštěné nastavení to není takový problém a pokud si měl předtím češtinu normálně tak už to musíš znát. bez češtiny opadají problémy restartu při instalaci nového softu takže sla pryč a systém je i o chloupek rychlejší
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Mas pravdu, asi se na to vykaslu a necham to v angline. Jeste uvidim......
    Ale diikes za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    není zač
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    chci se zeptat, pokud bych si DP III fleshnul tou romkou od Qteku,tak bych taky ztratil zaruku od eurotelu?Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    bohuzel ano ale lze to obejit potrebujes dump sve rom na sd kartu. skuz hledat je to tu I s odkazem na stranky jak to cele provezt. taky jsem se ptal timto diky I beecherovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Flashnul jsem MDAIII na ROM 1.42.00 WWE a Radio 1.13.00, ale nedej bůh kdybych musel s MDAIII do servisu. Mám sice zálohu staré ROM, ale jak jí dostanu do ROM v MDAIII, když v ní nemůžu nic přepisovat a ani mazat?Zkoušel jsem unlock, ale píše error( , Zkoušel jsem změnit .nbf, ale nemám XORklíč. Je nějakej způsob jak vytvořit .nbf ze zálohy ROMky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    ze zalohy romky nebudeš vytvářet nic jiného máš ji uloženou na kartě___ pokud ano stačí se dostat do bootloaderu a zastrčit kartu fo mda pak se tě to zeptá jestli chceš provést flash pres mail...ymáčkneš zprávy a začne e nahrávat zálohovaná rom
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    našel jsem popis zdeZDE, ale dopracoval jsem se jen HR poradíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    No dopracoval jsi se k němu protože bootloadre u dtaphonu je power+tasks+sr a pak se dostaneš d obootloaderu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    "Power" je jasnej
    "Tasks" zvuková poznámka
    "SR" reset
    Mýlím se ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  2. Nova cestina pro ACER n35 a N50
    Od illy v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-10-2005, 08:18
  3. Nova cestina 3775
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-06-2004, 08:29
  4. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05