Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: HTC Wizard jako modem (USB, Bluetooth)

  1. #16
    1.obchodnik
    Guest

    Mili priatelia, docital som sa tu, ze je mozne pouzivat Qtek 9060 od HTC ako modem na pripojenie do internetu. Je mozne ho pouzivat aj ako USB ci Bluetoth modem pre odosielanie a prijem faxovych sprav z pc ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Presvedcit se muzes sam. Nainstaluj Qteka jako modem pres USB nebo BT a v okne vlastnosti modemu (v Device Manageru aka Spravci zarizeni v ovladacich panelech Windows) zadej query modem, nebo v hyperterminalu zadej prikaz AT+FCLASS=?

    Z osobni zkusenosti ti mohu sdelit, jaky answer na sve query obdrzis: COMMAND NOT SUPPORTED

    Coz znamena, ze jako USB nebo BT modem nelze Qteka k faxovani pouzit.
    Lze ale faxovat primo z Qteka pomoci aplikace KSE Truefax ve verzi 2.09, ktera byvala standartni soucasti Extended_ROM techto masinek, alespon co vim ve vybave Eurotelu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    super clanek, rozchodil jsem to sice jen na usb, ale i tak sem spokojen

    na ten BT se me nedari nainstalovat/nakonfigurovat ten modem, a to mam stejny BT stack na NTB jako kolega
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    44

    Tak ja mám stejný problém. Toshiba notebook, wizard stejný jako v článku, ale skončím na tom, že se mi otevře okno a chce to abych nainstaloval modem a nemám na HTC driver. Bohužel mi na tom NB nejede ani utilitka od T-Mobile. Netušíte někdo čím to je? Popř. nemáte někdo driver pro ten modem? USB šlape v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no asi tak TMCC je dobre akorat pro mobily
    problem mam v tom ze se mi zadny modem instalovat ani nechce :/

    sice me to ani tak nevadi, ale v terenu opravu nemam zajem dobijet vario z notbukove baterky, uz tak mi houby vydrzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Mam otazku ohledne pripojeni na Internet pres Vario / HTC Wizard. Je mozne vyuzit jeho WiFi jako modem pro prohlizeni Internetu na notebooku? Tj. aby Vario fungovalo jako WiFi modem, podobne jako GPRS modem pro notebook. Omlouvam se, pokud je muj dotaz stupidni, na toto tema jsem nic nenasel, pokud jsem se prehledl, uvitam zaslani linku.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    tak přesně tohle by mi taky zajímalo - založil jsem na to dokonce nové téma. HTC TyTN to prej umí, takže je tu otázka, zda jde o softwarovou nebo hardwarovou záležitost, protože pokud by šlo o software, tak by teoreticky neměl být problém extrahovat "wireless modem" z TyTN a nahrát ho do varia
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    to co je tu popsano (vcetne prilozenych souboru) na vario .. jsem pouzil na herma (TyTN) a funguje to skvele (diky tomu tedka pisu) )

    dik za navod )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    a můžeš pls. někam (třeba na www.rapidshare.de) hodit ten wireless modem? mělo by to bejt v adresáři windows\. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Mashe
    to co je tu popsano (vcetne prilozenych souboru) na vario .. jsem pouzil na herma (TyTN) a funguje to skvele (diky tomu tedka pisu) )

    dik za navod )
    Nejak mi chybi "to co je tu popsano vc. prilozenych souboru" - jak to tedy mohu udelat, jake soubory potrebuji, kde je najdu, musim se i hrabat v registrech? Jsem v teto oblasti naprosty amater... Rad bych to Vario jako WIFI modem rozchodil, mel bych tu mit free wifi...
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    s wifi nevim ...

    nicmene mam docela problem .. z niceho nic ten modem pres USB prestal chodit (menil jsem i kabely jestli neni zlomeny nebo neco, ale nepomohlo)

    tak jsem odebral HTCusb modem z nastaveni pocitace s tim ze si to nainstaluju znova .. od Te doby at delam co delam tak to proste nejde .. vyberu ten INF soubor, ale nenabidne me to nic na zvoleni a zacinam byt zoufaly .. nevi nekdo co s tim?

    predem dik za jakoukoliv radu

    EDIT: nakonec jsem dal HR ... pak se modem nasel .. otestoval (fungoval) .. dal jsem obnovit ze zelahy a opet nesel (chyba 680) .. tak sem dal opet HR .. a kaslu na to .. hlavne ze to jde

    ale je divne se pri mereni rychlosti me DSL.CZ hlasi 40/70KB/s .. ale oproti pripojeni pres BT (namerilo me to 256) to lita znatelne rychleji ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    0

    Zdravím, vlastním S200 a jako modem k připojení přes GPRS EDGE jej využívám běžně. Vše funkční, i když někdy to připojení neběží, ale to bych typoval na problém ze strany operátora, protože se připojím, stáhnu prvních několik set kB a pak už ani ťuk.

    Ale zajímá mě možnost využití S200 jako WiFi modem pro PC.

    Pokud s tím někdo máte zkušenost, nebo víte, kde se o tom něco píše, dejte vědět. Jak vidím výš, nejsem asi jediný, koho by to zajímalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Martin Kubečka
    Tak ja mám stejný problém. Toshiba notebook, wizard stejný jako v článku, ale skončím na tom, že se mi otevře okno a chce to abych nainstaloval modem a nemám na HTC driver. Bohužel mi na tom NB nejede ani utilitka od T-Mobile. Netušíte někdo čím to je? Popř. nemáte někdo driver pro ten modem? USB šlape v pohodě.
    Jsem na tom úplně stejně. Zaseknu se na dialogu pro výběr modemu a nedokážu tam dostat 'Standard Modem over Bluetooth link'. Poraďte jak ho do systému nainstalovat. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Tak mám částečné řešení svého problému 'neexistující bluetooth modem'.
    Můžou za to bluetooth ovladače, které mám k integrovanému zařízení v notebooku. Ač jsem použil různé verze (od oficiální až po nejnovější), tak to prostě dialup modem nenainstalovalo, i přesto že v nabízených službách je uveden. Pouze 'instalace se nezdařila, zkuste to znovu' a nic víc.
    Ze zoufalství jsem zkusil svoji starou msi usb bluetooth klíčenku a s tou funguje všechno na první nástřel a bezproblémů!
    Zatracený ovladače! Jak je teď donutit, aby správně fungovali?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    KLUSM@N
    Guest

    zdravim, nemate, prosim, nekdo zkusenosti s tim, ze pc nenajde htc tytn jako USB modem? vse dalam jak je uvedeno v manualu a stale nic ...


    Diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Nefunguje jako bluetooth modem
    Od abahaci v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 17:54
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 18:14
  3. Problém - MDA2 jako bluetooth modem
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-02-2005, 21:19