Dobrý den,
tak nějak jsem se probíral různými příspěvky a vidím, že volba ASUS MyPAl A636 není asi nejlepší. Mám jež asi 3 týdny a defakto jsem na něm nebyl schopný udělat vůbec nic. Stále reset a to natvrdo. To, že to po spuštění neví o SD kartě je pro mě to nejmenší, ale vadí mi, že zničeho nic "vytuhne" a nereaguje. Pokud do něj nic nenainstaluji, nechám jej tak, jak je původně nainstalovaný., funguje naprosto dokonale. Mám doma ASUS router, který mi vysílá WIFI, takže připojení přez wifi na net u mě po baráku není problém. Fakt super. Jenže ted začíná chvíle , kdy po něm něco chci. Například Skype. Zkoušel to někdo? Nainstaloval jsem ze stránek WWW.skype.com pro tento výrobek doporučenou verzi a PDA po nainstalování pracvalo bezvadně včetně Skype. Jenže z ničeho nic vytuhne pravá polovina displeje a nic s tím nenadělám. Pokud chci otevřít aplikaci, nelze - pouze tlačítky. Pokud chci uzavřít aplikaci křížkem, otevře se mi menu - na druhé straně displeje. Někdy vytuhne a to totálně, že ani po tvrdém resetu při kalibrování displeje, displej na pero nereaguje - až po nějaké době zkoušení a provádění tvrdých resetů. Zkoušel jsem i jiné programy a PDA vesele dál píše zprávy typu: došlo k problému s produktem device.exe, chcete zaslat problém....nebo jiné zprávy..
Je to vada PDA, nebo po něm chceme hodně, nebo snad software? Je to důvod k reklamaci? Tam si myslím, že provedou HARD reset a PDA bude opravené a zašlou mi jej zpět.... Vaše názory?
Honza