Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Asus MyPal 636 - problémy a jen problémy (wifi, karta....)

  1. #1
    Jan Kolbaba
    Guest

    Dobrý den,
    tak nějak jsem se probíral různými příspěvky a vidím, že volba ASUS MyPAl A636 není asi nejlepší. Mám jež asi 3 týdny a defakto jsem na něm nebyl schopný udělat vůbec nic. Stále reset a to natvrdo. To, že to po spuštění neví o SD kartě je pro mě to nejmenší, ale vadí mi, že zničeho nic "vytuhne" a nereaguje. Pokud do něj nic nenainstaluji, nechám jej tak, jak je původně nainstalovaný., funguje naprosto dokonale. Mám doma ASUS router, který mi vysílá WIFI, takže připojení přez wifi na net u mě po baráku není problém. Fakt super. Jenže ted začíná chvíle , kdy po něm něco chci. Například Skype. Zkoušel to někdo? Nainstaloval jsem ze stránek WWW.skype.com pro tento výrobek doporučenou verzi a PDA po nainstalování pracvalo bezvadně včetně Skype. Jenže z ničeho nic vytuhne pravá polovina displeje a nic s tím nenadělám. Pokud chci otevřít aplikaci, nelze - pouze tlačítky. Pokud chci uzavřít aplikaci křížkem, otevře se mi menu - na druhé straně displeje. Někdy vytuhne a to totálně, že ani po tvrdém resetu při kalibrování displeje, displej na pero nereaguje - až po nějaké době zkoušení a provádění tvrdých resetů. Zkoušel jsem i jiné programy a PDA vesele dál píše zprávy typu: došlo k problému s produktem device.exe, chcete zaslat problém....nebo jiné zprávy..

    Je to vada PDA, nebo po něm chceme hodně, nebo snad software? Je to důvod k reklamaci? Tam si myslím, že provedou HARD reset a PDA bude opravené a zašlou mi jej zpět.... Vaše názory?

    Honza

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, pokud jim pri reklamaci budete presne specifikovat, jak to nefunguje, tak vam to nikdo nevrati s tim, ze je to opravene (a provede tam HR).
    Tohle vypada vazne na vadny kus zarizeni (odchazejici dotykova vrstva).



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Mel jsem podobne problemy.Stale tuhl, hlavne po urcite dobe,kdyz byl vypnutej a ja jej znovu zapl.Snazil jsem se pouzivat pouze nove verze programu pro WM5.Nakonec jsem zjistil ze me to dela Wisbar advanced v posledni verzi.Kdyz jsem ho vypnul, tak od te doby vse funguje na 100procent.A jeste takova malickost, Asus jiz vydava nove verze firmware.Zatim je hotova verze anglicka a nemecka,takze doufam ze se brzo dockame i te nasi ceske.Momentalne mam nahrano asi 50programu a vse je super.:yes:

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Ahoj lidi, jeste Asuse nemam, ale uz je objednanej, tak doufam ze co nejdriv dorazi!
    K tomu firmwaru: na asusu jsem nasel firmware pro A636, konkretne:

    A636 V30548 Czech version
    Improved or Fixed Items:
    1.Fixed a bug that is unable to wake up while the PDA is in idle.

    tak to sem davam jen kdyby o tom nahodou nekdo nevedel
    http://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/IA/...V30548_CSY.zip

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Ja jsem myslel novou 30607 ne tu starou 30548(ta tam byla jiz pri koupi)

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Jak rikam, jeste ho nemam, takze se omlouvam za mateni
    Myslel jsem ze je tam nahran starsi firmware.

  7. #7
    Jan Kolbaba
    Guest

    Děkuji všem za příspěvky. Nyní jsem ve fázi, kdy PDA po Hard resetu opakovaně nabízelo kalibraci displeje. Nebylo možné kalibraci dokončit, neboť se opakovaně po sobě spouštěla. Následovalo několik dalších resetů a nyní se spustí pouze úvodní stránka, která nereaguje na poklepání či stisk klávesy. Budu informovat o dalším postupu se záručním servisem. Honza



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Ja mam pouze problem s TomTomem. Po instalaci a nastaveni GPS mi pise Chybi zarizeni GPS. Obcas se Tom Tom spusti a napise Zadna naplanovana trasa a spadne. No a posledni co jeste udela je, ze se pusti mapa a chvili se da navigovat a po cca 1-5 minutach spadne a je konec. Nevite nekdo co s tim? Muzu mit neco spatne nastaveno nebo tak nejak, ale jiz jsem to 2x HARD resotoval a vsechno instaloval znovu. Diky za radu

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Chtel bych se nekoho, komu funguje Wifi bezchybne zeptat, kde mam ais zakopaneho psa..... Uz na cistem PDA bez jakychkoliv programu jsem zkousel spustit Wifi, vyhledat dostupne site - doma mam bezdrat s WPA-TKIP a vzdy se mi zobrazi jen asi na 1s v radku takova ikona PDA s velkym C (sit ad hoc bez sifrovani....), kanal 0, RSSI 4 carky a BS 01-00-00. To je vse a nic vic se uz nedeje. Zkousel jsem uz i vypnout sifrovani, ale zadna zmena...... Jinak mam na tomto bezdratu pripojeny bez problemu NB. Na routeru mam nastavenou - infrastructure - AP only a ne Ad hoc, jak me ukazuje Asus........

    Neresil jste to uz nekdo? Doufam, ze nemam vadny kus..... nerad bych neco reklamoval.....

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od Bobek
    Ja jsem myslel novou 30607 ne tu starou 30548(ta tam byla jiz pri koupi)
    Podle toho co ma ASUS na FTP tak CZ verze jeste neni, jen ta stara

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    8

    Zdravim,
    prikladam muj problem s A636... pristroj je novy je na nem pouze Dynavix verze 1.5.3 a Pocket breeze, pocket contact a pocket weather... vse prozatim dema ale to by snad problem delat nemelo.
    Obcas se stane ze PDA zatuhne, nekdy se to stane pri ukoncovani aplikaci, dnes rano zatuhnul pri zadavani pin kodu po zapnuti pristroje... To zatuhnuti je nepravidelny, nekdy vydrzi celej den, nekdy je potreba soft reset dvakrat do hodiny
    Nevite nekdo cim to muze byt?
    Pokud mate nekdo radu budu za ni rad..
    PS: PDA je to moje prvni a nejsem zadny expert je mozne ze sem udelal neco spatne

    PPS: jak se napíše znak & ?

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od George106
    ...a vzdy se mi zobrazi jen asi na 1s v radku takova ikona PDA s velkym C (sit ad hoc bez sifrovani....), kanal 0, RSSI 4 carky a BS 01-00-00. To je vse a nic vic se uz nedeje. Zkousel jsem uz i vypnout sifrovani, ale zadna zmena...... Jinak mam na tomto bezdratu pripojeny bez problemu NB. Na routeru mam nastavenou - infrastructure - AP only a ne Ad hoc, jak me ukazuje Asus.........
    Jo me to dela neco podobneho, tedy model 636N, nemuzu tu wifinu proste nahodit, uz me to stve, bud delam neco blbe nabo ten ASUS stavkuje. Uvitam jakekoliv rady.



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Ja uz nemam PDA asi 2 mesice z duvodu reklamace mrtveho display, ale ten problem jsem uz vyresil..... mel jsem skrytou SSID, takze mi to PDA nenaslo. Kdyz jsem to na routeru co mam doma (Asus WL500g) zapnul, ihned se mi nabidla nova sit k pripojeni a bylo to i pri sifrovani a kodovani WPA-TKIP v poho. Takze je treba hledat problem nekde v nastaveni.

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To jo, ja mam SSID take skrytou, ale kdyz zadam nazev v PDA, tak by to melo jit, stejne tak to funguje v notebooku. Jinak asi 15 minut mi WIFI na PDA bezi, ale zatim bez zapezpeceni. To jsem musel vypnout. Tak tedy nevim, pritom jsem nic nemenil. Ale ma desne slaby signal, o tom pisu v jinem tematu.

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Ahoj lidi, nevím, zda jsem zvolil správné téma, ale mám problém se svým A636N Po cca měsíci celkem bezproblémového provozu a testování různých prográmků mi začal dost často zamrzat a nebo se vůbec nerosvítil a tak stále častěji Softreset :? Když už to bylo neúnosný, tak proběhl Hardreset a do čistého jsem dal minimum aplikací / SPB softy / a opět to samé !!! Buď se po 5 až deseti minutách vůbec nenahodil a když naběhl, tak zas cca po pár vteřinách zamrzl. Někdy se taky stane, že po zapnutí se celý displey plynule rozzáří a svýtí dokud neprovedu SR. A tak stále dokola. Teď tam po hartresetu nemám kromě kontaktů,pár poznámek a úkolů nic / ani kartu / a je to pořád stejné!!! Už jsem hotovej!!! :
    PROSÍM O RADU, POMOC !!! CO DÁL!!!
    P.S. Verzi ROM mám V03.0616,00 CSY 0405

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus MyPal A639 - Windows Mobile 6 - samé problémy
    Od _Teddy_ v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 19:04
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 12:17
  3. Problémy s WiFi
    Od Armageddon_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 23:32
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 11:13