Zajímavé, to je poslední RC verze 6.0
TO djelinek: To máš na tom Typhoonu jako PNA verzi, nebo na nějakém PDA?
Zajímavé, to je poslední RC verze 6.0
TO djelinek: To máš na tom Typhoonu jako PNA verzi, nebo na nějakém PDA?
Typhoon je PDA s integrovanou GPS.
pardon, já myslel, že to běží na Windows CE .NET 4.2ops:
A najdeš tam třeba obec Hamr u Veselí nad lužnicí?Cca 6km.Kdyby jo tak by to bylo super.Původně odesláno od Mudrunka
A najdeš tam třeba obec Hamr u Veselí nad lužnicí?Cca 6km.Kdyby jo tak by to bylo super.Původně odesláno od libor_m
Jj, takhle presne to mam. Je to PDA verze.Původně odesláno od djelinek
Hamr bohuzel neni, takze jak to tak vypada, tak pokryti tak slavny nebude.
A máte Navigon 6?Původně odesláno od jval
Takze Navigon 6 pro PDA se uz na ferovku oficialne prodava, chapu to spravne?
V jiz zminene posledni verzi map od Navtequ (ktere zatim warezovy trh jeste nezna) samozrejme obec Hamr u Veseli nad Luznici je. A obci s nazvem Hamr na 10 oproti posledni verzi od TeleAtlasu pro TomTom, kde jsou pouze 3.Původně odesláno od martinhamr
Chápeš to naprosto dobře.Původně odesláno od krabicka3
![]()
Včera jsem nainstaloval Navigon Mobile Navigator 6.0 Build 507 z originálního DVD a musím říct, že mne Navigon dost zklamal. Při každém startu Navigon musím nastavit svou BT-338 a menu je ukrutně pomalé. To bych snad i nějak překousnul, ale rozhodně nechápu to, že mapa Eastern Europe and Austria nezná slovenské město Bardejov (což na SR poměry není žádná díra) a v Pardubicích třeba ulici Křičkova. Hodiny ze satelitu jsou jsou -1 hodina :-( Co můžu osobně na NMN6 pochválil je grafika a dobrá hlasová navigace.
RDS-TMC může být sice občas fajn, ale když mapy stojí za starou bačkoru, tak je stejně k ničemu. Pokud nebudou pořádné mapy, tak se vracím k osvědčené kombinaci iGo (Východní Evropa) a TomTom 6 (Západní Evropa).
Testováno na HTC P3600 s BT-338
Tak to vypadá fakt super.Co to je za "6"? Kde se dá koupit? Mám MIO 269+,se kterým jsem velice spokojenej,ale hlavně protože je tam Navigon 5 se super pokrytim České republiky.Ovšem tahle mapa je ještě propracovanější.:yes:
Tak pokrytí ČR jen 50% a SR 13% :-(
Map coverage
https://www.navigon.com/site/int/en/...8A1FAE31A5577C
Oficiální release je dost starý build, který všemi neduhy výše zmíněnými trpěl. I mapy k tomu prodávají dost staré. Mapy, které mám k dispozici a dal jsem sem otisk těch dvou míst, jsou z betatestovacího serveru a jsou sestavené před pár dny. Aplikace, která se nyní testuje a spěje k Release Candidate je verze 6.1, kde rychlost je podstatně vyšší, skoro bezproblémová, k tomu přidám skvělé mapy takže jediné, co zatím trochu hapruje je zpoždění zobrazení aktuální polohy na mapě o cca 1-2 sec. Určitě souhlasím s tím, že by to neměl být hotový produkt pro prodej ... ale má dobře našlápnuto - a to jsem skalním zastáncem TomTomu (no flame pls)