Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 23 PrvníPrvní ... 41213141516 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 339

Téma: Navigon Mobile Navigator 6

  1. #196
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Nějak se nám tu rozmáhá diskuze o POI-Warneru. A diskuze o MN|6 se stává nepřehlednou. Protože rozdělení diskuze není v této verzi fóra zrovna jednoduchá záležitost, stávající ponechám zde, ale dále o POI-Warneru pokračujte prosím zde. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    NAVIGON 6 jsem si za mrzký peníz koupil ve Frankfurtu na DVD s mapami pro celou Evropu. V Německu funguje na 1* včetně zobrazení pruhů. RDS/TMC funguje taky super , takže stau na německé dálnici a sjetí na lokální silnice včetně jedné objížďky bylo bezproblémové. Vystřízlivění přišlo za Rozvadovem. Mapa ČR je prostě ubohá, takže jsem přepnul na TT6 a ... ono to fungovalo. Problém je v tom, že po tom, co jsem se zbavil předraženého Dynavixu , chtěl jsem SW který podporuje RDS/TMC. A to Navigon 6 umí. Ale jen v Německu. Nemáte někdo info, kdy bude dostupná nová mapa Eastern Europe and Austria a za kolik ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Tak koukám, že jsme "dopadli" stejně. - Od Dynavixu jsme přešli na Navigon. Mám stejné zkušenosti jako ty a modlím se, aby Navigon co nejdříve vydal 6.1 a update map, protože u nás v ČR je to více méně (bohužel) nepoužitelné. Mám ale obavy, že především u těch map to nebude nijak brzy. - Např. Garmin plánuje uvedení map s novým pokrytím ČR od Navtequ nejdříve na konec roku... (
    A jeden dotaz. - Stává se ti během trasy, že se poměrně často objeví zpráva, že Navigon přepočítává trasu? (I při vypnutém RDS-TMC a úplně bezdůvodně, např. na rovném úseku dálnice, nejbližší odbočka za 40 km). - Stěžuje si na to dost uživatelů a zatím nikdo neví, čím je to způsobené (jestli softem, PDAčkem nebo GPSkou).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    je to způsobené softem

    během VELMI krátké doby bude update, který toto vyřeší. Problémy s TMC jsou dány mapou. V tuto chvíli mám nainstalovanou verzi z února 07 a tam je TMC zcela bez problému. A pokrytí je, jak jsem tu již několikrát psal, lepší než konkurence z téhož měsíce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    :yes:
    Pokud to není interní informace - nové mapy budou součástí toho 6.1 updatu? - Ale pokud jsem shlédl updaty 6.1 pro Symbian a PNA, tak map se to netýká. Takže asi spíše samostatný update map a asi placený... No budiž, ale kéž by to bylo "včera nejdřív"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já jsem to vyčetl ne netu, jenom se ptám jestli jsem to dobře pochopil. Update 6,1 navigon 6, bude obsahovat už použitelné mapové podklady srovnatelné s IGO nebo TT6 ? Koukal jsem dnes na stránky Navtequ a jižní morava - okresní města nic moc. Je to sice lepší než mapy verze 6 ale i tak. Jsou zkušenosti už jestli 6,1 update odstraní taky tu příšernou pomalost ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od kopacek
    :yes:
    Pokud to není interní informace - nové mapy budou součástí toho 6.1 updatu?
    je to interní info, ale tipnout si můžeš ... :sarcastic:

    Citace Původně odesláno od Milhaus65
    Jsou zkušenosti už jestli 6,1 update odstraní taky tu příšernou pomalost ?
    rozhodně ano
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Citace Původně odesláno od kopacek
    Tak koukám, že jsme "dopadli" stejně. - Od Dynavixu jsme přešli na Navigon. Mám stejné zkušenosti jako ty a modlím se, aby Navigon co nejdříve vydal 6.1 a update map, protože u nás v ČR je to více méně (bohužel) nepoužitelné. Mám ale obavy, že především u těch map to nebude nijak brzy. - Např. Garmin plánuje uvedení map s novým pokrytím ČR od Navtequ nejdříve na konec roku... (
    A jeden dotaz. - Stává se ti během trasy, že se poměrně často objeví zpráva, že Navigon přepočítává trasu? (I při vypnutém RDS-TMC a úplně bezdůvodně, např. na rovném úseku dálnice, nejbližší odbočka za 40 km). - Stěžuje si na to dost uživatelů a zatím nikdo neví, čím je to způsobené (jestli softem, PDAčkem nebo GPSkou).
    Ad GARMIN - nevím od koho je mapa CR10_v6 , ale tchán jí má v Garminu od GE a je podrobnější a přesnější než TT6 mapy.
    Ad Navigon 6 - přepočítáváni se mi děje taky a asi je to spíš chyba programu. Jinak se mi občas stane, že mi napíše 2 km a ukáže šipku rovně a pak přijedu 200 m před místo a šipka se mi změní na odbočení třeba doprava :O
    U SW za takový prachy by se to stávat nemělo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    466

    Mapa pro Garmin Atlas CR10R není bohužel od Navtequ, ale od českého zastoupení Garminu (Picodasu). Ta mapa je opravdu podrobná, ale bohužel neobsahuje lokalizační tabulky (takže nefunguje správně RDS-TMC).
    No, každopádně už aby byla 6.1 a nové mapy - a tipuju si, že to bude za penízky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Mam na zkousku nainstalovany navigon 6.1 (mio a701) a chci se zeptat jak mam vyresit nasledujici problem... nastaveni GPS mam ok, ale v navigonu se mi GPS vypina a zapina a vypina a zapina... kazdou sekundu... furt dokola... uz nevim co s tim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jen pro doplnění, Picodas pro Atlas 10R bere data od firmy CEDA a CEDA dodává data i Tele Atlasu, Picodas i Tele Atlas je uveden na webu CEDA v referencích a partnerech. Reference na Navteq se na webu CEDA nevyskytuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO xtonda: CEDA dodává hlavně data pro POI, rozhodně nedodává TA aktualizovaná data mapových podkladů

    TO Martynet: co znamená "na zkoušku nainstalovaný"? jaký je zdroj? jaký má soft build?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Čistě ze zvědavosti, kdo tedy? Nakonec ta data stejně musí nasbírat někdo tady, tj. český subjekt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TA má vlastní vozidla pro sběr dat. Více si přečti zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    to: libor_m

    chtel jsem ho vyzkouset pred tim nez bych pokoupil... tak jsem ho stahnul na netu... je to verze 6.1.5 - build-741
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 23 PrvníPrvní ... 41213141516 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leo a funkčnost Navigon mobile navigator
    Od xaries v sekci Navigon
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-02-2010, 22:08
  2. Mobile Navigator 6.2 pro PDA je tu
    Od Milhaus65_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 12:29
  3. Navigon 5 a Windows Mobile 5
    Od paveldvorak v sekci Navigon
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2007, 17:45
  4. Mobile Navigator 6.1 pro PDA je tu
    Od tdanicek v sekci Navigon
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 07:19