Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 10 z 23 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 339

Téma: Navigon Mobile Navigator 6

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Ja byl skalni fanda Navigonu 5. Odpustil jsem mu ukrutnou pomalost, a i mapy me tolik nestvaly, pac jsem ho pouzival vetsinou po Praze a okoli. Ted uz potrebuji podrobneji celou republiku, takze jsem presel na TT6, ktery neni zdaleka tak hezky jak Navigon, ale po prakticke strance je lepsi.
    Nicmene, kdyz Navigon 6.1 vyzehli vsechny neduhy verze 5 (rychlost a pokryti), jeste je tu otazka nahravani POI a upozornovani na ne. To se mi v TT6 velice libi. Mam samozrejme na mysli upozornovani na radary. Takze otazka zni zda to taky bude umet Navigon 6.1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    21

    Na upozorňování na radary používám POI-WARNER PRO MN6 a radary si tahám z www.poi.cz ve formátu .asc a šlape to parádně :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    hmm...to zni zajimave. To neznam. Muzes se hodit nejaky link na jejich stranky? Nejak jsem to narychlo nevygoogloval, a vsechny diskuze jsou v nemcine a jinych jazycich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    21

    Tady je ten POI-Warner a je to super :-) Upozorňování je mnohem více konfigurovatelné než u TomTom bez POI-Warneru i když i TomTom umí chodit s POI-Warnerem.

    http://www.navigating.de/cms/index.php?id=636
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Oficiální release je dost starý build, který všemi neduhy výše zmíněnými trpěl. I mapy k tomu prodávají dost staré.
    A co příjem TMC? Je funkční v Čechách?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Funkční je, dokonce v současné betaverzi 6.1 zcela bezproblémové.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak to je super!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Tak jsem si dnes koupil PNA Transonic 7000.První vteřiny z Navigonu 6 byli rozpačité,ale později jsem mu začínal přicházet na chuť.Kor po zjištění že skutečně funguje TMC v České republice.Jen ty mapové podklady jsou kapku slabší.No mám o čem přemýšlet jestli ho vrátím nebo ne,mám na to 14dní podle zákona.

    libor_m :

    zajímal by mne tvůj názor,jestli se mapa kterou v současnosti testuješ brzy objevit ke stažení,nebo :sarcastic: k dokoupení,protože potom bych byl naprosto spokojenej.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    2 libor: Nevis, kdy bude ver. 6.1 a ta novejsi a podrobnejsi mapa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Těžko říct. Betatest Coordinator může bombardovat Product Managery a marketing jak chce, ale odpovědi se nedočká. Na warezových fórech se objevily nějaké staré mapy, ale hodně staré, takže ke stažení tyto nové v dohledné době rozhodně nečekejte. A kdy budou ofiko v prodeji opravdu nevím.

    Jinak PNA 7000 verze 6.1 již také existuje, zkusil jsem ji na Mio C710 a jede jako z praku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od libor_m

    Jinak PNA 7000 verze 6.1 již také existuje, zkusil jsem ji na Mio C710 a jede jako z praku.
    Mám staženo,jen ta mapa je kapku horší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    PNA verze 6.1 pro 7000 se už dá také tahat z netu? :dead:
    Jaký je to build?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488



    No nevím jestli se bavíme o tom samém,ale mám na mysli toto.http://www.navigon.com/site/int/en/s...oftware/13/358
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Aha, já myslel, že se dá odněkud stáhnout nejnovější build, který je k dispozici prozatím pouze jako beta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A na co se můžu těšit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 23 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leo a funkčnost Navigon mobile navigator
    Od xaries v sekci Navigon
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-02-2010, 22:08
  2. Mobile Navigator 6.2 pro PDA je tu
    Od Milhaus65_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 12:29
  3. Navigon 5 a Windows Mobile 5
    Od paveldvorak v sekci Navigon
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-05-2007, 17:45
  4. Mobile Navigator 6.1 pro PDA je tu
    Od tdanicek v sekci Navigon
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 07:19