Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: BT - nedostatek paměti pro ovladače

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    V poslední době jsem si všiml, že když chci zapnout BT, tak na mě čím dál častěji vyskočí hláška "Nelze zapnout rádio BloueTooth z důvodu nedostatku paměti pro ovladače." pak ještě pár řádků o tom, že to mám resetovat a tak. Po resetu mi BT naběhne, ale nechce se mi pořád restartovat. Přitom paměti mám celkem dost - v úložným prostoru mám ještě 30MB volnýho místa a paměť pro spuštěný programy má 70MB (cca 45 MB je volných). Tak v čem je problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jedina rada... BT nevypinat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    ...no jo, ale to není moc úsporné co se baterie týče... Asi budu muset restartovat... Co už :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    Mám ten samý problém, akorát že na Ipaqu... řeším to tím, že když zapnu PDA tak vypnu BT, a před vypnutím PDA zase BT zapnu. Takhle mi to chodí v pohodě:-). Jinak musím furt restartovat a to mě nebaví... Možná blbost, ale nepoužíváš SpB Diary? Mám takový blbý dojem, že.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Milan Hubka
    řeším to tím, že když zapnu PDA tak vypnu BT, a před vypnutím PDA zase BT zapnu. Takhle mi to chodí v pohodě:-)
    ..nevím jestli je to to pravé "ořechové" když vezmu v potaz že já vypínám a zapínám PDA tak asi 100x denně..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    Nic moc to není, tak to dělám v případě když vím že BT budu potřebovat, jinak ho nechám vyplé, stím, že až ho budu chtít, tak budu muset nejprve SR. A nebo ho nechávám zaplé, no jak kdy. Toto používám spíš když dělám na PDA déle a BT nepotřebuju. Tak ho vypnu a před vypnutím PDA zase zapnu:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Milan Hubka
    nepoužíváš SpB Diary? Mám takový blbý dojem, že.....
    SPB Diary nepoužívám. Netuším, kde by mohl být problém. Stává se to hlavně pokud použiju WiFi a pak chci použít BT, to je nejčastější případ. PDA taky zapínám a vypínám 100x denně, takže tohle řešení pro mě není zrovna nejlepší. To už je lepší ten soft reset. Napadlo mě to ozkoušet po hard resetu, ale nechce se mi do toho Ale stejně nepochopím tu hlášku s pamětí. Vždyť jí mám víc než dost, nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Klasicka kolize v driverech WiFi a BT. Bohuzel nejak pri nahravani do pameti si ten Widcomm BT Stack bere moc pameti, kterou sice pak uvolni, ale pokud nema zpocatku dost pameti, tak to padne...

    Jak jsem jiz radil. BT nevypinat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    177

    Mě pomohlo to, že jsem všechny today aplikace přeinstaloval do ROM. Od té doby se sice hláška o nedostatku paměti občas objeví, ale stačí ukončit všechny běžící programy a pak už to zapnout jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    35

    HR se mi dělat právě taky nechce:disgusted: . SpB Diary mě rozhodilo BT, alespoň tedy ta poslední verze, přešel jsem zpět na starší, ale mám takový dojem že BT takto blbne od dob co celkově používám Diary. S přesunem do ROM zkusím....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Trainzak
    Mě pomohlo to, že jsem všechny today aplikace přeinstaloval do ROM. Od té doby se sice hláška o nedostatku paměti občas objeví, ale stačí ukončit všechny běžící programy a pak už to zapnout jde.
    Všechno (až na pár vyjímek) mám na CF kartě... A co se týče běžících programů, tak ve většině případů nic neběží. Naštěstí se to stává průměrně tak jednou za tři dny, takže se ten restart dá přežít
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nedostatek paměti
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 08:56
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 09:50
  3. nedostatek paměti na htc tytn
    Od portyr v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 00:52
  4. BetaPlayer a nedostatek paměti?
    Od Adam Motvička v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-04-2005, 22:22
  5. Neustaly nedostatek pameti
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-12-2004, 14:17