Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: WM5 a ActiveSync přes Wifi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Ahoj,

    četl jsem tuto diskusi a tento článek, ale nevím snad nejsu velká lama, ale nechápu, podle čeho ten ActiveSync pozná, že má jít pře síť a ne pře něco jiného. Ve WM5 je to ještě ke všemu celkem jinak, takže fakt nevím.

    Jde mi teda zcela konkrétně o synchronizaci Varia s PC přes Wifi.

    Pokud to někomu chodí (nejlíp i s internetem), poraďte, prosím.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ono snad ma jit synchronizovat WM5 zarizeni s Outlookem pres sit (WiFI/LAN)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    No, to já nevím, ale byl by to krok zpět. Tak jsem doufal, že ano.

    Z tvé odpovědi tedachápu, že jsu úplně vedle a můžu na to zapomenout, takže budu muset koupit USB BT :-( To je nemilé...

    Řešení tedy nikdo nenašel?

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Chapes to na spravne. Je to krok zpet, co se da delat. MS to vi, nikomu se to nelibi, tak uvidime co s tim udela.

    Resenim je prechod na sync primo proti Exchange serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Kvůli tomu si přece nebudu doma instalovat Exchange :-)

    Jéééé, to jsou fakt exoti. Tak díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ty jsi evidentně nečetl tuto diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Proto mame sluzby jako jsou live.mail2web.com a eOutlook.cz.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nastavení ActiveSync přes WiFi
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 17:12
  2. ActiveSync přes BT
    Od Borisivan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-06-2006, 11:30
  3. RSS do PDA přes activesync
    Od Ellie_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-03-2006, 15:23
  4. E-mail přes ActiveSync
    Od dušan.m v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-10-2005, 10:51
  5. Nejde Activesync přes WIFI
    Od klubo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-12-2004, 10:33