Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: ipaq rz1710

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    dobry den vsem,mam takove male dilema.nabizi mi jeden manik rz1710 v sade s gps navigaci.dostal to nove k nejakemu renaultu a nepotrebuje to.kolik mu mam dat? ma to vubec cenu brat?pokud ma licenci na gps,musi se to nejak obnovovat?dik za nazory a odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    mrkni na TOHLE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nepotrebuje navigaci? :O
    To ja chodim pesky a uz se bez ni nehnu...

    Vic, jak 8 tis. Kc bych za to nedal. Je k tomu nejaky navigacni software?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    doufam,ze nejaky soft tam je jezdil podle toho.budu muset dokupovat nejakou tu licenci nebo jak to vlastne funguje?on chtel za komplet 5tisic.tak nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Licence na GPS je v cene GPSky, ktera je s tim setem dodana... A ta se neobnovuje (je jednorazova)...
    Ale pokud je tam navigacni software a chcete za to 5tis., tak to je dobry, protoze novy rz1710 se prodava za daleko vic...
    Akorat teda zeby byl rz1710 nejaky zazrak... Vzdyt to nema ani BT, ani WiFi...

    Chce to presne zjistit, co je obsahem toho, co vam chce prodat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    jestli to bude za bura,tak to je super kup.....je to jen za cenu nav softu!!!!ale ta masinka opravdu nebude zadnej slagr!na navigaci to ale staci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP IPAQ rz1710
    Od mioo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-03-2007, 18:21
  2. Mate skusenosti s HP iPAQ rz1710???
    Od stary_pes_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 10:50
  3. Velká recenze zařízení HP iPAQ rz1710
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-02-2005, 10:13
  4. HP iPAQ Pocket rz1710
    Od es_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-12-2004, 08:26