tam jsem vubec nenasel mda compact II ale pouze jednicku
tam jsem vubec nenasel mda compact II ale pouze jednicku
Chtě jsme se zeptat - Je možné (třeba zásahem do registrů) dostat u MDA Compact II ikonu bluetooth na obrazovku Dnes vpravo dolů vedle ikony stavu baterky?
Stahni a nainstaluj BTIcon.cab z techto stranek ke stazeni se potrebujes zaregistrovat (zadara).
Pri instalaci ti asi vyhodi hlasku, ze neni urcen pro tento OS, ale po SR to nicmene na Variu funguje zcela korektne.
Díky za radu.
Ten cab jsem nainstaloval, provedl SR a ikona se neobjevila. Pročítal jsem diskuzi k tomu souboru na XDA-Developers (ten odkaz, který jsi sem dal) a podle všeho je to pro WM2003.:?
Není nějaký postup v registrech, jak tu ikonu do system tray dostat?
Tak teď jsem z toho uplně tumpachovej... V system tray se neobjevila ikona Bluetooth, ale je tam ikona telefonu a otevřenáho visacího zámku, na kterou když kliknu, tak se přeškrtne a ten zámek se zavře. Zkoušel jsem, co by to asi mohlo dělat a na nic jsem nepřišel... Nevíte někdo, co ta ikona znamená?
Marně pátrám a nikde, ani v manuálu nemohu najít vysvětlení, k čemu slouží v MDAc II nastavení časového limitu Dnes. Je to úplně dole na kartě Položky. Při zaškrtnutí volby a nastavení 1h se mi to nijak neprojevuje.
Po tebou nastaveném limitu se vrátí ze spuštěné aplikace do obrazovky Dnes.
odstranil jsem si panel pro snadne spusteni a nevim jak ho dostat zpet. diky
Je příslušenství prodávané k první verzi MDA Compact kompatibilní s MDA Compact II ? Mám hlavně na mysli baterii a USB kolébku.
Rozdíl mezi MDAc a MDAc II je podle mě jenom v softu. Takže příslušenství by mělo být na obě mašinky stejné, ale nevím, jaký je u MDAc konektor, ale u MDACII je mini USB!!!!!
Jaký používáte držák do auta na MDAc II, popř. jaké uchycení držáku. Pište tipy, zkušenosti.
Používá někdo na MDAcII navigaci? Jakou(modul, mapy apod.) a jak to šlape?
Používám držák Dicota, má skvěle stavitelný kloub, na skle drží perfektně. A k navigaci používám modul TomTom a aplikaci TomTom 6.
Nastal mi problém a nevím co s tím. Pokud se chci na MDA CII připojit na net přes PC(propojení přes USB) tak se mi to odmítá připojit a píše"Hledanou stránku nelze najít v důsledku neznámé chyby 0x80072f78". Podotýkám, že přes GPRS se na net připojím normálně bez problémů. Poradí někdo, co s tím?
pokud jsi preinstalovaval ActiveSync, tak se vrat k predesle verzi, jestli ne, tak zkus pohledat, uz se to tu resilo X-krat![]()