Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 54

Téma: MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    241

    tam jsem vubec nenasel mda compact II ale pouze jednicku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Chtě jsme se zeptat - Je možné (třeba zásahem do registrů) dostat u MDA Compact II ikonu bluetooth na obrazovku Dnes vpravo dolů vedle ikony stavu baterky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Stahni a nainstaluj BTIcon.cab z techto stranek ke stazeni se potrebujes zaregistrovat (zadara).
    Pri instalaci ti asi vyhodi hlasku, ze neni urcen pro tento OS, ale po SR to nicmene na Variu funguje zcela korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Díky za radu.

    Ten cab jsem nainstaloval, provedl SR a ikona se neobjevila. Pročítal jsem diskuzi k tomu souboru na XDA-Developers (ten odkaz, který jsi sem dal) a podle všeho je to pro WM2003.:?

    Není nějaký postup v registrech, jak tu ikonu do system tray dostat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Tak teď jsem z toho uplně tumpachovej... V system tray se neobjevila ikona Bluetooth, ale je tam ikona telefonu a otevřenáho visacího zámku, na kterou když kliknu, tak se přeškrtne a ten zámek se zavře. Zkoušel jsem, co by to asi mohlo dělat a na nic jsem nepřišel... Nevíte někdo, co ta ikona znamená?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Marně pátrám a nikde, ani v manuálu nemohu najít vysvětlení, k čemu slouží v MDAc II nastavení časového limitu Dnes. Je to úplně dole na kartě Položky. Při zaškrtnutí volby a nastavení 1h se mi to nijak neprojevuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Po tebou nastaveném limitu se vrátí ze spuštěné aplikace do obrazovky Dnes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    1

    odstranil jsem si panel pro snadne spusteni a nevim jak ho dostat zpet. diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    11

    Je příslušenství prodávané k první verzi MDA Compact kompatibilní s MDA Compact II ? Mám hlavně na mysli baterii a USB kolébku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Rozdíl mezi MDAc a MDAc II je podle mě jenom v softu. Takže příslušenství by mělo být na obě mašinky stejné, ale nevím, jaký je u MDAc konektor, ale u MDACII je mini USB!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Jaký používáte držák do auta na MDAc II, popř. jaké uchycení držáku. Pište tipy, zkušenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Používá někdo na MDAcII navigaci? Jakou(modul, mapy apod.) a jak to šlape?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Používám držák Dicota, má skvěle stavitelný kloub, na skle drží perfektně. A k navigaci používám modul TomTom a aplikaci TomTom 6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Nastal mi problém a nevím co s tím. Pokud se chci na MDA CII připojit na net přes PC(propojení přes USB) tak se mi to odmítá připojit a píše"Hledanou stránku nelze najít v důsledku neznámé chyby 0x80072f78". Podotýkám, že přes GPRS se na net připojím normálně bez problémů. Poradí někdo, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pokud jsi preinstalovaval ActiveSync, tak se vrat k predesle verzi, jestli ne, tak zkus pohledat, uz se to tu resilo X-krat
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 376
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:19
  2. TomTom 7 pro PDA - zkušenosti, tipy a triky...
    Od RychJ_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 296
    Poslední příspěvek: 16-08-2009, 07:17
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:11
  4. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45