Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Bude se v ČR oficialně prodávat Qtec 9000? aneb kde se dá sehnat

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    Kdo bude v ČR prodávat officiálně Qtec 9000?Vodafone,Eurotel,T-mobile ?

    Doslechl jsem se že Eurotel chysta uvést qtec 9000 v black verzi již během krátke doby.Právě probíhají testy.Ceny nejsou zatim známy.

    Jsou to řeči do větru ,nebo se můžeme těšit?

    Jako výhodu officiálního prodeje v ČR bych viděl :
    -čestina
    -servis(záruční)
    -klavesnice s českými znaky



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Guest

    No to by bylo dobre ale T-Mobile urcite nebude Qtec 9000(MDA Pro ) prodavat :-( z duvodu absence EDGE a Videohovory zatim nenabizi a v dohledne dobe take nebudou coz u Eurotelu je situace jina tam videohovory uz jsou takze pro ne Qtec 9000 ma nabizet tak snad jo ale jak je to u Vodap..... tot otazka jsem zvedav pokud bude nakonec Eurotel prodavat Qtec 9000 tak na jeho cenu ! snad nebude astronomicka ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Pul roku "pote"? Proc by to Eurotel delal, a hlavne proc az ted, s takovym spozdenim?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pretorian: A co ti brani vzit sve cislo od T-M a prejit k ET?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Pul roku "pote"? Proc by to Eurotel delal, a hlavne proc az ted, s takovym spozdenim?..
    Trochu spoždění maji,ale důležite je že to prodávat budou.
    Taky jsem si říkal proč už neprodavají Dataphone III...
    Myslím si že to bude dalši pokračovatel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    Citace Původně odesláno od beecher
    Pretorian: A co ti brani vzit sve cislo od T-M a prejit k ET?
    No nebrani mi nic ,ale premluvi by me musela cena dotovane 4....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, a odkud ty informace pochazeji?.. Jinak, staci se zeptat nekoho v sunysoftu zda vyvynuli pro ET lokalizaci a nebo v GSMobilu zda uz zavazeji nahradni dily na MDA Pro a realita je venku..
    Osobne tomu ale vubec neverim..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Radsi si pockam na nastupce, preci jen HTC Pro je na trhu uz moc dlouho. A vadi mi na nem spatne vyuziti plochy pro display - sirokouhle rozliseni 480x800 bude lepsi a lepe vyplni plochu (podpora az ve WM5.3 ACU3), CPU uz take zaslouzi inovaci (nekde mezi 624MHz a 1GHz), pockam si na TV a DVI vystup, integrovanou GPS a lepsi graficky akcelerator od ATI. Take (konecne!) standardni montaz dvojite SDIO mechaniky prijde vhod. O 3Mpx s autofocusem az tak nestojim, ale snesu ho. Skoda, ze nebude opticky zoom (
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Sice je Universal v prodeji uz pul roku, ale zadny vyrobce jej stale jeste neprekonal.. A cekani na "bajneho jednorozce"?.. Hm, preji prijemnou, dlouhotrvajici a nicim nerusenou zabavu s pidi QVGA displejem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ted jeste tu o Snehurce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Milosi, proc ten despekt? Mate svoje duvody, proc jste sel do devitistovky a jiste dobre, nekdo jiny zase srovnatelne dobre duvody, proc si vybrat neco s "pididisplejem". VGA je bez debat parada, 30dkg zase bez debat neni idealni pro telefon. Objevit se pristroj, stejne vybaveny jako qtek 9000 (ozelim fotak), klidne bez qwerty klavesnice (jsem historicky "zavisly" na stylusu) a vejde se s vahou do 160g, okamzite do nej jdu bez ohledu na cenu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Guest

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    Radsi si pockam na nastupce, preci jen HTC Pro je na trhu uz moc dlouho. A vadi mi na nem spatne vyuziti plochy pro display - sirokouhle rozliseni 480x800 bude lepsi a lepe vyplni plochu (podpora az ve WM5.3 ACU3), CPU uz take zaslouzi inovaci (nekde mezi 624MHz a 1GHz), pockam si na TV a DVI vystup, integrovanou GPS a lepsi graficky akcelerator od ATI. Take (konecne!) standardni montaz dvojite SDIO mechaniky prijde vhod. O 3Mpx s autofocusem az tak nestojim, ale snesu ho. Skoda, ze nebude opticky zoom (
    To uz tu bylo ne co by mohlo MDA mit je sice fakt ze dnesni technologie to umoznuje a kdby vyrobce chtel tak by tam natlacil i daleko vice ale realita je bohuzel jina ........
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Jasne ze to byla scifi.
    Ja bych tedy rozhodne ozelel klavesnici a asi i fotak. Proste bych chtel PhoneEdition s VGA, s vykonnym CPU (min tech 624MHz) a vykonnym akceleratorem, integrovanou GPS, WiFi, EDGE, BT a 3G.
    A urcite bych take chtel USB Host a ty zminovane VGA a TV vystupy - byt treba jen pomoci kolibky (spise jiz tedy replikatoru ci docku). Sakra kdyz neco na ten zpusob mohlo byt i u stareho MDA2 (BackPack), proc by to neslo u noveho stroje. Vzdyt TV vystup nemuze zabrat skoro zadne misto - maji ho i ty nejminiaturnejsi digitalni fotaky.

    Naopak klavesnici az tak nepotrebuju (i kdyz ve Variu mi zacina prirustat k srdci). Holt bych si treba cesem koupil skladaci bluetoothovou. A moc si treba na chate pripojit nejake "MDA Dream" k televizi (pomoci toho TV-Out) a v pohodli kresla ho ovladat BT klavesnici, by proste bylo prima.

    Prima by treba bylo zarizeni vznikle zkrizenim Wizardu a Universalu. Proste trochu vetsi Vario (aby i RealVGA bylo citelne) a vysouvaci klavesnice. Cele by to bylo mensi, nez Universal. Vysouvaci klavesnice Varia mi prijde (pro nekoho paradoxne) pouzitelnejsi, nez velka vyklopna klavesnice Universalu. A to proto, ze PDA proste neni notebook a nepracuje se s nim na stole. PDA se proste drzi v ruce a na klavesnici se pise palcema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Guest

    no mas pravdu pekne by to bylo treba se nekdy dockame a nejen toho
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od JanAltman
    A to proto, ze PDA proste neni notebook a nepracuje se s nim na stole. PDA se proste drzi v ruce a na klavesnici se pise palcema.
    No vzdyt ano, diky tomu ze tlacitka na Universalu jsou tak velka se palci na te klavesnici pise doslova bleskove! Dovolim si tvrdit ze na klavce Wizarda diky titernosti a neprehlednosti tlacitek nikdy tak rychle "palcovat" nebudete.. A jeste ke vsemu lze psat na stole v rezimu mini-laptop..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Cesky T-Mobile bude brzy prodavat MDA Compact III
    Od staubein v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 23:22
  2. HTC P3300 aneb Compact III aneb HTC Artemis aneb XDA Orbit
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 19:11
  3. MDA IV se začne prodávat až na podzim.
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 13:38