Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: WiFi u HP 6340

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    Jsem pokryt přístupnou sítí, přístup na Inernet mi ovšem přes Wifi funguje jen, když mám PPC napájeno ze zdi. Na baterky se vše tváří OK, mám IP síť o mě ví,ale téměř vždy mi to píše, že stránku nelze zobrazit. Je možné, že to na baterku nějak šetří energii a nevysílá dostatečným vykonem? Jiný důvod mě nenapadá. A dá se s tím něco dělat? Tady je každá rada drahá
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Moj prvy prispevok sem zial nedorazil, takze znovu a strucnejsie:
    Moze to byt aj napajanim, adapter je silnejsi ako samostatna bateria.
    Vyskusajte Self Test v Settings, zaskrtnite len wifi.

    Edit: aka je vzdialenost medzi zariadeniami?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    Selftest Wifi je OK. Mám platné IP, DNS,DHCP i bránu. Viditelnost na vysílač téměř ideální. Sila signálu -90 až -60dBm. (Ledka samozřejme zelená) Když pingnu IP brány napíše, ze vypršel časový limit žádosti.Když pingnu svoje IP, nějaká RTT se mi vrátí, ale to je celkem k ničemu.Jakmile to strčím do zásuvky funguje to v ž d y c k y. Ping IP brány dá odezvu, internet běží. Pomohlo by zřízení domácího acces pointu? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Skuste to na 3-4metre od AP ,s priamou viditelnostou, ak to nepojde uz ani potom, je chyba niekde inde ako v signali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    dyžtak v today na wi-fi - settings - tam by měl bejt power safe mód(nastavit na disabled), ale podle mě to tim neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    h6340 take nieco nema. Alebo je to skryte v registroch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    Já jsem to zkoušel i v registrech,je tam na mnoha místech něco co by se mohlo týkat jakýchsi režimů napájení obecně, pak i něco v souvislosti s TCP/IP, zkoušel jsem nastavovat jiné hodnoty, nic to nezlapšilo, ale ani nepokazilo. WiFi mi normálně funguje na baterky všude, jen ne doma. Doma fakt jen v zásuvce. Skutecně si myslím, že na baterky PDA nevysíla dost silně. Vysílač je silný, ale relativně daleko(cca 100m) PDA ho bez problému vidí, ale asi se na něj nedovolá. Kdybyste někdo věděl jak ten výkon na baterku zvýšit, to bych byl teda fakt rád.A baterku mám O.K. Dokonce dvě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    100m? To je pre h6340 trochu vela. Staci ak mate niekde v ceste kovovy preklad stropu, stlp, a uz to nepojde. Tak isto vypnite BT, nechytajte rukou hornu cast kde je antena, dost to vadi, overene. Ale teraz som nasiel navod a je tam o tom setreni energiou pisane ze ho treba vypnut, ale kde? ak to niekto najde neuveritelne potesi aj mna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    mužes zkusit třeba podtaktovat a dát podsvícení na minimum.. to by mělo zmenšit spotřebu baterky a možná i zvýšitdosah wi-fi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    A co to znamená podtaktovat,a jak se to dělá? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no programem.. podle typu processoru. ty máš samsung ?
    EDIT: Jo a znamená to snížit takt processoru a tudíž i spotřebu baterky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    16

    Procesor mám TI OMAP 1510. Pořád se hrabu v registrech, už se v nich pomaloučku trochu orientuji, je tam toho dost, ale snad se mi s tím něco podaří.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jako program můžeš zkusit OmapClock
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    Znizit taktovanie? Ved uz i tak ide na 166 MHz co je zakladna frekvencia.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Update 6340
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-10-2006, 20:48
  2. GPS na HP 6340
    Od rotor v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:07
  3. HP 6340
    Od ocech v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-07-2005, 11:35
  4. 6340
    Od IT-man v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 12:31