Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: SPB GPRS Monitor v CZ

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Pro ty, kdo pouzivaji SPB GPRS Monitor a chteji jej mit v CZ, jsem si dovolil tuto aplikaci prelozit (tedy krome helpu - na nej mi zatim nevychazi cas).
    Soubory z archivu zde zkopirujte do PDA, slozka Program Files\GPRSMonitor a nahradte vsechny tri stavajici soubory stejneho nazvu. PDA je pak potreba restartovat.

    (testovano na verzi 2.0 build 204; melo by byt fukncni i na ostatnich)


    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    Děkuji, zase kousek češtiny v systému (i když někdy méně znamená více - třeba kompletně počeštěný systém včetně aplikací vždy pomaloučku směřuje k hard resetu). A prosbička : nevíte, jak ošidit 'velikost účtovací jednotky' pro nastavení 5 kB - pro T-mobile GPRS Basic. Poctivě jsem jim zaslal aktualizované údaje, oni je také poctivě doplnili do tabulky, ale program hold tuto hodnotu neumí zadat. Mezi 1kB a 10 kB je bohužel prázdno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od JiriE
    A prosbička : nevíte, jak ošidit 'velikost účtovací jednotky' pro nastavení 5 kB - pro T-mobile GPRS Basic. Poctivě jsem jim zaslal aktualizované údaje, oni je také poctivě doplnili do tabulky, ale program hold tuto hodnotu neumí zadat. Mezi 1kB a 10 kB je bohužel prázdno.
    1. Nastaveni aktualne vybraneho profilu (v SPB GPRSMonitor zkouseno na T-Mobile Czech Rep., tarif GPRS Pro) najdete v:

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Spb Software House\GPRSMonitor\Profiles\1]
    "currenttariff"="3 0.030000 0.000000 199.000000 0.000000 0 0 0|T-Mobile (Czech rep) GPRS Pro"

    kde hodnota v bold reprezentuje nastaveni uctovaci jednotky. Tyto hodny jsou ale definovany "natvrdo" - tj. neexistuje primy vztah mezi zadanou hodnotou v bold (napr. 20) a uctovaci jednotkou (20KB). Uctovaci jednotky jsou v GPRSMonitoru definovany nasledovne:

    0 - nezaokrouhlovat
    1 - 1 KB
    2 - 10 KB
    3 - 100 KB
    4 - 25 KB
    5 - 50 KB
    6 - 75 KB
    7 - 256 KB
    atd.

    2. K tomu, aby jste byl schopen uctovaci jednotku zmenit, musite rovnez zmenit stejnym zpusobem hodnotu v klici
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Spb Software House\GPRSMonitor\tariffs]
    Pro tarif T-Mobile Czech Rep. tarif GPRS Pro je to v
    "544"="3 0.03 0 199 0 0 0 0|T-Mobile (Czech rep) GPRS Pro"

    Nicmene uctovaci jednotku 0,5 KB se vam vzhledenem k vyse popsane skutecnosti nepodari zadat a nezbyva nic jineho nez spolehat na Spb a jejich ochotu jejich SW doplnit.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já taky děkuji za přeložení!
    A jsem rád, že se někdo tímto problémem zabývá, i ve prospěch druhých.
    Těchto lidí si opravdu vážím!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ma nekdo odhad, kolik aplikaci muze byt v cestine? Jestli ma smysl jim delat nejakou samostatnou sekci, nebo jestli staci jejich jednoduchy seznam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Pro JiriE a r.h
    ... neni zac

    Pro Pavel Koza
    ... mozna by zatim stacil nejaky ten seznam; aplikace v CZ jsem ale nepocital ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No, tak jsem vytvoril forum pouze pro tyto aplikace, podle meho nazoru tech aplikaci bude jen par, maximalne par desitek... Az jich bude o hodne vic, muzu formu zmenit

    Nove forum: Software v cestine
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... omlouvám se všem; původní link (viz první příspěvek v této diskuzi) na zip s lokalizací již není funkční. Pokud jej na svém PC ještě dohledám, dám jej ke stáhnutí na ce4you.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Moc bych prosil. To by bylo príma. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zde to je ... jen pro zajímavost, překlad v níže připojeném souboru je totožný s překladem GPRS Monitoru pro T-mobile MDA2 - tj. vznikl jako první a následně jsem z něho vycházel i při lokalizaci MDA2 pro T-mobile.

    PavelR.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Diky. Už to tam laduju.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    V programu se mi nezobrazují správně písmena s háčkem. Je to normální, nebo dělám někde botu:?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    V programu se mi nezobrazují správně písmena s háčkem. Je to normální, nebo dělám někde botu:?:
    ... normální to není. Pravdou ale je, že jsem zkoušel jen verzi 2.0. Nyní mám v PDA 2.15, zkusím to večer vyzkoušet a dám vědět.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Menší doplnění. Špatně to žobrazuje pouze v Today a nastavení Today. Přehled a Výpis chodí korektně. Mám verzi 2.15 b362.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    Menší doplnění. Špatně to žobrazuje pouze v Today a nastavení Today. Přehled a Výpis chodí korektně. Mám verzi 2.15 b362.
    ... u mě je vše OK i s verzí 2.15 build 362 (iPAQ 2210, ROM 1.10). Nezkoušel si soubory otevřít a následně uložit? (tj. musí být zachován formát Unicode). Zkusil bych soubory znovu stáhnout a nakopírovat do složky GPRS Monitoru.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GPRS monitor
    Od boby_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 11:50
  2. Spb GPRS Monitor
    Od Pavel Koza v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 69
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 08:44
  3. Spb GPRS Monitor nepracuje
    Od mr.pohoda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-09-2005, 19:14
  4. Spb GPRS Monitor
    Od Rob_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 12:34