Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Update ROMky MDA III - ERROR 120: COUNTRY ID ERROR

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Ahoj vsem,
    prave jsem si stahl novou verzi rom od qteku 14000_176_11200 a po spusteni setupu na mne vyskocila hlaska ERROR 120: COUNTRY ID ERROR.
    Nekde jsem se docetl ze je potreba provest uprava souboru DeviceData.txt, ale bohuzel podle navodu jsem to nebyl schopen upravit.
    Poradite mi prosim nekdo ?
    Na zacatku jsem cetl, ze by to byl beechet schopen upravit.
    Myslis ze bych te o tuto upravu mohl poprosit ?
    Popripade jestli mi nedas typ na nejakou jinou spolehlivou romku ? Rad si necham poradit.
    Dekuji za brzkou odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jukni na xda-developers kde je utilitka, ktera ti odemkne CID. Bohuzel si ted nevzpomenu na jmeno. Pak ta ROMka pujde nahrat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podle ciselneho oznaceni ROMky mas asi Blue_Angela.
    Presny postup updatu najdes tady:

    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=BA_1.42.00_Upgrade

    Updatovani ROM na BA

    Na cisle ROMky az tak nezalezi. V dolni polovici najdes odkaz na MaUpgradeUt_noID.exe soubor, ktery je onim jadrem pudla v pripade Tvoji hlasky.
    Do adresare, kam se rozbalily fajly Tvojeho ROMupdatu nahraj tento soubor a cely proces spust z neho a ne z originalniho BaUpgradeUt.exe. V pripade, ze i tak se pri prvnim spusteni objevi hlaska o Device ID error, aniz bys cokoli prerusoval, spustis ten MaUpgrade jednoduse znovu....a...od doby, kdy byly vynalezeny penize, je za prokazane sluzby zakazano dekovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    43

    ....a...od doby, kdy byly vynalezeny penize, je za prokazane sluzby zakazano dekovat...
    myslíš ten slavný vynález Féničanů?:$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Vsem dekuji za rychle odpovedi.
    Mam qtek 9090 od Eurotelu, celkem mne zlobi a rad bych upgradnul na novou romku
    Pokud si updatnu pouze romku a ne extrmoku, nemel bych prijit o cestinu, nebo se mylím?
    Mate nekdo zkusenosti s nejakou konkretni romkou, ktera je stabilni a cool ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Pripadne koukam ze Pawlyk ma romku 1.42 a ma stejnoum masinu jako ja, od eurotelu. Pawliku muzes mi prosim napsat jakou romku jsis tam nahral a jak funguje, priapaden kde ji mohu stahnout ? Moc dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nechci byt neuctivy, ale nebudeme tu prekladat cele XDA developers. Dobre je nejprve jejich stranky vcetne wiki prostudovat a pak klast konkretni dotazy.
    Puvodni ExtRom lze odzalohovat snadno, pomoci nastroju unlock/unhide z tehoz zdroje ji das zobrazit a odemknes pro cteni/zapis a skopirujes si jeji obsah nekam na pevny disk v PC. K tomu je idealni free pluginek do TotalCommanderu, ktery umi PDA pripojene pres ActiveSync zobrazit jako adresarovou strukturu.
    Pri flashovani se ti nahraje komplet vsechno vcetne nove ExtRom. Aby se ti pri prvnim startu jeji obsah nenainstaloval automaticky, po HR kalibraci atd. po obrazovce zvane tusim tap the screen to start objevi, ze customizace se zacnou instalovat behem 3 vterin...v tomto okamziku softreset stylem a cihlicka nabehne bez nainstalene ExtRom. Tu je pro dalsi praci potreba znovu unhide/unlocknout, abys z ni vymazl nepotrebne veci a nahral si tam do zalohy svoje. Jednotlive caby pak lze instalovat rucne, aby se po nainstalovani nevymazaly, je potreba jim dat priznak readonly.
    Ke kustomizaci: Nepouzivam zasadne velke lokalizace (zpomaluji system a casto jsou zdrojem jinych neprijemnosti). Pouze nastavuji local settings vlastnich Windows, coz zajisti spravne zobrazovani ceske diakritiky, formatu casu, meny atd. pri psani i zobrazovani programku, ktere jsou primarne pocestene. Jako klavesnici, tedy "malou lokalizaci" pouzivam Resco Keyboard, Sunnysofti Interwrite se na ni stale dotahuje, ale zatim nedotahla
    Kustomizacni caby k nastaveni operatora najdes ve foru zde. Javu a MMS muzes pouzit z puvodni ExtRom. Album, VoiceDial a dalsi...proste to neni otazka na jeden prispevek, ale na cele forum....ktere uz existuje, jak zde, tak na xda-developers i jinych webech...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Diky to jsem chtel vedet, ja jsem prochazel cele XDA developers a je tam tolik romek ze to muj mozek nepobral. Jsou tam ruzne romky od TM,QTEKU,IMATU atd, jen by me zajimalo jestli to nejak neuskodi, ci jeste nezhorsi stav mda, kdyz si treba do qteku nahraji romku od imate a pod ?
    Moc dekuji za vysvetleni s tou cestinou. Udelam to tak jak jsi rikal.
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Flash MDA II - model ID error (error 100)
    Od kopac v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 11:13
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-05-2006, 16:35
  3. MDA2 flash - Error 112: CE ROM UPDATE ERROR
    Od vape125 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-12-2005, 13:01
  4. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 29-08-2005, 05:38
  5. Country ID Error pri flashi MDAc?!?!
    Od sorX_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-05-2005, 13:46