Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: h6340 a sd foťák

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Dobrý den. Měl bych něco ohledně tohohle foťáku-jak funguje a kde sehnat? Díkes
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    SD fotak 1,3Mpx prodavalo kdysi HP, ale to je uz nesehnatelne.
    BTW Neni u 6340 fotak integrovany?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    jak koukám, tak koukám, zezadu na mém h6340 je jenom černá záslepka tam kde má být čočka :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha...

    No, jelikoz ta cena SD fotaku nebyla zrovna nejmensi, lepsi bude koupit nejaky kompaktni fotak na SD karty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    anebo vytáhnout z krabice h6515 s celkem kvalitním foťákem:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    53

    vlastnim 6340 i s onim fotakem a muzu rict ze sem celkem spokojeny. Dostal sem ho zadarmo, protoze predchozimu majiteli nejak nevyhovoval. Me na obcasne foto jentak pro srandu to bohate staci. Neni to nic uzasnyho a pokud si nekdo chce zaznamenat momenty dovolene tak se urcite vyplati koupit si nejaky ten levny kompakt na SD karty. Osobne bych si ten fotak take nekoupil. Hracka to je ale dobra

    Pro ukazku prikladam ukazkove foto
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    [QUOTE="...BTW Neni u 6340 fotak integrovany?[/QUOTE]

    Integrovany fotak mela jen verze H6315 prodavana v US pres prodejni sit T-mobile.Do CR se dovozela jen verze H6340 bez fotaku.

    Co zkusit toto:
    http://www.lifeview.com.tw/html/prod.../flycam_sd.htm


    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HP H6340 a foto
    Od spiderspace v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-01-2006, 22:19
  2. h6340 + handsfree
    Od jabba v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-12-2005, 09:44
  3. Tužky k h6340
    Od diablo_ll v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2005, 15:07
  4. H6340 a icq
    Od osmijanko v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-06-2005, 15:10